Vroče prodaje 2*7W / 2*10W Dvojno Zatemniti Strop kvadratnih cob Downlight Vgradni LED Stenska svetilka Spot luči led žarnice

Vroče Prodajo Visoko Kakovostnih 2x7W / 2x10W COB LED Stropne Luči , led downlight High power Led Potisnjeni navzdol svetlobe,90~100LM/W led stropna svetilka,AC85~265V.CE in ROHS Certifikat .Tovarniški Trgovini brezplačna dostava

Tip: COB navzdol svetlobe

6)Modno oblikovanje

7)Aluminij zlitine lupini

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

Vrnitev

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.drustvo-dop-cerklje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.drustvo-dop-cerklje.si!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: strop cob led, 220v led spot, možnost zatemnitve spot, spot, črna led spot, 3w spot, mini spot, spot površine, ceil spot, spot kvadrat.