Vroče Piege Souris Mouse Trap Podgana Past Miške Trapper Lepilo Odbor Lepljivo Miš Podgana Catcher Mišolovka Glodalcev Repeller Varna, nestrupena

Dobrodošli Vsak Partner Pozdravljeni, dragi kupec, naši trgovini podpira in pozdravlja Dropshiping.Naše jamstvo, da boste: *ne Bomo poslali vse informacije v paket. *Bomo ponovno dostavo ali vračilo celotno vračilo če izdelek je izgubil. * Bomo mogli prilagoditi blagovno znamko in embalažo, ki jih potrebujete.Pomembno: Vsi izdelki so iz naše tovarne. 100% čisto nov!Visoke kakovosti!Hitra dostava hitrost!Če ste zainteresirani za DropShipping, prosimo, ne oklevajte.Zato je pametno, da nas kontaktirate.Mi vam bo z najboljšo kakovost izdelkov in storitev!

Oznake: podgana past za les, roll past, postelja riser, mouse trap, podgana snap past, noge tačke, podgana past, miši past, anklet design, lepilo za miši.