Barva Lobanje Halloween Območje Odeje povzetek Lobanje 3D tiskanje Preproge za dnevno sobo, spalnica okrasite predpražnike Dom Velika Preproga

Opomba:

1.Zavedajte se, da zaradi vašega računalnika, zaslona in svetloba,barve, imajo lahko nekatere razlike med sliko in pravi element.

2.Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

3.Zavezani smo k zagotavljanju najboljših storitev in kakovosti, da se vsakega kupca.Povratne informacije so za nas zelo pomembno, če se proizvodi imajo kakršne koli težave ali niste zadovoljni z izdelkom, prosimo, da stik z mano koli, potem smo lahko še boljši za vas.

4.Trgovina & drop shipping.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.

Mesto SalonuPoreklo CN(Izvora)Dekoracijo Slog Moderna preprostostDesign PerzijskiSlog SodobnoNačini Prodaje Končal Preprogo (kos)Blagovna Znamka KELOSICIOblika PravokotnikTehnika Stroj, KiPranje Slog Mehanske PranjeVzorec Tipa GEOMETRIJSKImaterial 100% PoliesterUporaba KomercialniŠtevilka Modela AD-19

Oznake: preproga lobanje, spalnica preprogo, lobanja wc, črna preproga, vijolična lobanje preprogo, mat lobanje, Preproga, mehiške lobanje preprogo, lobanja preprogo etsy, avtomobilske lobanje preprogo.