Obvestilo:

1.Ko izberete hitre pošiljke ,sistem ceno ni vključena v samoti, ladijski promet pristojbina.

če je vaš naslov, ki je oddaljeno območje,je treba plačati več USD36.ali smo dostave EMS. 2.Prosimo, preverite sliko in se prepričajte, da je tisto, kar želite, da vam izdelek. 3.Imajo kakršne koli težave,se lahko obrnete na nas.

Opis : Model: GA91S2H Ventilatorja Premer: 85mm Vijaki Igrišču: 40x40x40mm Napajalni Priključek: 4wire 4pin Napetost: DC12V Tok: 0.35 A Aplikacije:

Za ZOTAC GTX1070 MINI

Paket Je Vključeno:

1 x 2pcs/veliko GA91S2H 12V 0.35 40*40*40 mm 4Pin 85mm Ventilator Za VGA ZOTAC GTX1070 MINI Grafične Kartice Hladilnik Hladilni Ventilator Povratne informacije: povratne informacije so za nas zelo pomembno, pls pustite mi 5 zvezdic povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi storitvami in naše predmetov ali pls stik z mano, če obstaja nekaj težav z našimi artikli.bomo rešili to asap.Garancija in Vrnitev: 1.3-mesecev Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Nakup z zaupanjem 1.Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v 1 tednu po pošti prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel. 2.Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo. 3.Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.Ladijski promet, ravnanje in zavarovalni stroški so nevračljive. 4.Povratni prevoz se plača Kupec.

Oznake: hladilnik zotac, athlon hladilni ventilator, 75 mm ventilator hladilnika, maxair hladilni ventilator, gtx1080, gtx1070, fan ga91s2h, gtx 1050ti nova, gtx780ti, gtx560ti.