Fairings Ninja ZX-6r 2000 - 2002 Srebrna Črna Fairings Ninja ZX-6r 2002 Telo Kompleti za Kawasaki ZX6r 01 barve št.

€139.37

Del Ime: motorno kolo oklep karoserija set

Barva: Kot na sliki prikazano, ali možnost

Material : ABS plastika

Package : En oklep karoserije (glej prvi fotografiji je prikazano, vijaki niso vključene)

100% čisto nov, visoko kakovostne ABS Plastike narejene in ne opremljanja problem.Luknje so že izvrtane luknje za lažje nameščanje.poprodajnem oklep, narejene na kitajskem, ne OEM.

Dodatna ponudba: V oklep nastavi barvo lahko meri, vaša najljubša barva, besedo, ki jo želite napisati, kot so vaše ime trgovine, vaš ljubi tiste, ime......samo pišite ali pošljete slike, bomo končali v 12-15 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo, in potem oklep nastavite bodo poslali s Standardno Int ' l Dostava.

Obvestilo NO Zadnje Nastavek Kritje NE Tank PokrovHeatshield potrebujejo več 5$Vetrobransko steklo potrebujejo več 10$VBRIZGAVANJE plesni spletni strani picture show,tako dober, kot OEM oklepDIY slikarstvo barva, ki se meri,ne Pa kršitev vzorecVrsta Materiala BRIZGANJE OKLEPSTISKANJE plesni spletni strani picture show,stiskanje modeliranje oklepPoreklo CN(Izvora)Oklep 10 KosovUNPAINTED oklep unpainted oklep,brez barve na oklep

Oznake: kawasaki registrske tablice, kawasaki zx6r 2000 kabel, zzr1400, zx6r, kawasaki zx6r 2000 kit, dirkač tank, 2006 zx6r, z900, kawasaki zx6r 1998 telo, 2005 zx6r.