Nature10 Kos Organskih luka goba luka goba Spa Piling Scruber Naravnih Luffa Body Wash Gobico Odstranite Odmrle Kožne Izdelana Mila

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

To pomeni, Tuš luka goba Spužve kot nalašč za moške, ženske in otroke vseh vrstah telesu.

Nežen in hypoallergenic brez barvil ali zemeljsko olje na osnovi plastičnih vsebino, naše piling luffa gobice so naravno nego telesa lahko pomaga zmanjšati videz drobnih linij in gub za bolj zdravo in sijočo polt.

Tudi super za gospodinjstvo, čiščenje in pranje.

Material: Ekološko Naravno Narave luka goba pomaga bara stran suho, hrapavo kožo Naravno luka goba notranje zadeve vlaknenih, Je luka goba goba prihaja trda in težka, tako da prvič uporabite, vas prosimo, potopite se v toplo vodo za približno 20 minut, da je mehko.

Barva:bela

Material:Luka Goba

Velikost:10 cm v dolžino

Vsebina Paketa:

10 * luka goba krpo jed

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na www.drustvo-dop-cerklje.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na www.drustvo-dop-cerklje.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.

Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Poreklo CN(Izvora)

Oznake: gourd, luka goba semena, puist, gourd rastlin, obraz luka goba, KRŠKO, Rastlinskega mila, luka goba, por strgalo, melona.