Nerezane Rezilo Prazen Ključ Za Honda NC700 13-15 NM4 14-16 CBR1000RR 14-16 Motoristična Oprema Z Logotipom 2013 2016 MODRA

Lastnosti: motorno kolo Prazno Tipko 36 mm.Ključ je nerezane in je treba pripeljati do locksmith ali prodajalca, da se zmanjšanje da se ujema vaš motocikel.Pogoj: 100% Čisto nov Barva: Kot slika kažejo Opremljanja: Za Honda NC700 2013-2015 Za Honda NM4 2014-2016 Za Hondo CBR1000RR 2014-2016 OPOMBA: ključ NIMA notranje enote (Čipov, Transponder, Program, ipd.), vendar prihaja s prostorom znotraj ključnih ročaj za kraj čip.Prosimo vas, da preverite, ali je točno enako kot OEM vpišite dolžina & flavta položaj ob nakupu.Ne prevzemamo vrne ko je ključ se je zmanjšal.OPOMBA: Splošni slike, ki se prikaže.Dejanski izdelek lahko razlikujejo, vendar pravilno vgradnjo, bo poslana za uporabo navedene.Prosimo, obrnite neposredno na nas, če želite videti svoje prvotne slike.Prosim, primerjajte svoje prvotne tipke so isto z mojo sliko kažejo prvi vaše naročilo Obvestilo: NI za notranje zadeve (daljinski/elektronika/transponder čipi) enota znotraj Prosimo, preverite, ali je ključ, natančno ujemanje, da park vaš ključ (Flavta Pozicije & Dolžina).Ne prevzemamo vrne ko je ključ se je zmanjšal.OPOMBA: Splošni slike, ki se prikaže.Dejanski izdelek lahko razlikujejo, vendar pravilno vgradnjo, bo poslana za uporabo navedene.Prosimo, obrnite neposredno na nas, če želite videti svoje prvotne slike.

Oznake: honda nm4 vultus, modra headtie, plug r6, cbr1000, bmc masko, cbr ključ, honda lock, CBR1000RR, cpap polno, cpap glavo.