10 inch Avto Radio Fascijo, GPS navigacija Za Buick Excelle Stereo Plošča Armaturna Namestitev Trim Kit Obraz Ploščo

10 inch Avto Radio Fascijo, GPS navigacija Za Buick Excelle 2015 Stereo Plošča Armaturna Namestitev Trim Kit Obraz Ploščo

Za Buick Excelle 2015

Opis:

To ABS Plastike, Okvir Panela Za avtoradio, Predvajalnik, DVD Predvajalnik, GPS Navigacija 2 DIN Namestitev.Avtomobilski Stereo Sistem Plošča Ploščo Fascijo Surround Radio.Adapter Trim Avto Radio Namestitev Trim Fascijo.Specifikacije: Predmet Vrsta: Fascias DIN Tip: 2DIN Postavitev: nadzorno ploščo, Primeren Tip Vozila: Za Buick Excelle 2015 Leto: 2015 velikost: 10 inch Posebne Funkcije: Radio Namestitev Material Tip: ABS Plastika Namestitev: Enostavno,Plug and Play

Oznake: stekla mačka s62, bar strele, svetilka t7, rokavice marsnow, earpods 3 pro, e 7000 lepilo f, mislim vložki, dior jwellery, ekleva fotoaparat.