JADUOMA Stenske Ure Vilice Lasersko Vgravirana 3D Stenske Ure Sodoben Dizajn Za Dekoracijo Doma Tiho Gibanje Reloj Pared Folk Ura

Nove Stenske Ure Ustvarjalne Akril Vilice Velikosti Stenske Ure Za Dom

Kategorija Izdelka: Stenska Ura

Ali Obojestranski: Enostranski

Slog : Modno

Prikaže Vrste: Kazalec

Moč Tip : Baterije

Gibanje Tip : Pometanje Gibanja

Velikost izdelka : 29,5 CM

Izbiranje Debeline :7.2 mm

Izbiranje Material: Akril+Ljudskega Materiala

Izdelka Procesa: Lasersko Graviranje Tehnologije

Značilnosti Izdelka:

1. Lasersko Graviranje Technolog

2. Enostavna Ura, Ki Se Soočajo Barvno Ujemanje, Sveže Ozračje

4. Tiho gibanje, natančen čas potovanja , stabilne kakovosti.

5. Kovinske barve kazalec, z bakreno rokav, je bolj primerna za gibanje in vrtenje je bolj stabilna in bolj natančno.

Posebne Značilnosti: Dekoracijo

Dropshipping : Da

Na Embalaži Izdelka: Posebni Škatli

Funkcija 6 Stenska Ura Za Dekoracijo DomaStenska Ura Vrsta DrugoŠtevilka Modela JADUOMA--KGL06Funkcija 5 zid, pazi,funkcija 2 Stenska Ura Sodobno OblikovanjeFunkcija 8 Folk UraTeža 1000gPremer 29,5 cmSlog SodobnoKombinacija LočiPrimerno Umestitev dnevna sobaMotivity Tip KREMENVrsta Prikaza IgloDolžina 295mmŠirina 29.5cmFunkcija Zvočnik Izklop ZvokaOblika krožnaDropshipping da,Poreklo CN(Izvora)Telo Material AkrilVrsta Stenska UraBlagovna Znamka JADUOMAfunkcija 1 stenska ura velikostiJe Pametno Napravo Nofunkcija 3 velika stenska uraFunkcija 4 URAObrazec En ObrazFunkcija 7 reloj pared

Oznake: eta kvarčni gibanje, , 2d stenska ura, nemški kvarčni gibanje, , miško tiho žice, big kvarčni gibanje, , 3dw stenska ura, 3s stenska ura, hiša sneg, ovratnik prilagodljiv, dremel zavihek kolesce.