Stabilno Avto Zračni Filter Nadomestni Del Motorja, ki 17220-RNA-A00 OEM Anti-cvetni prah, Prah Zračni Filter

Opis: Barva: rumena Namene: zamenjava zračnih filtrov za avtomobilske motorje Uporabljajo modeli: Honda Civic sedan (2001-2005); Honda Civic hatchback (2005-2013); Honda FRV hatchback (2007 predstaviti) Prilagojeno motor: Honda R18A; Honda R18A2 OEM številka: 17220-RNA-A00, 17220-RNA-M00 Opomba: Prosimo, potrdite, ali OEM številke je skladen pred nakupom.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Velikost izdelka: 22.3 * 19 * 3.8 cm (ročno merjenje, velikost napake) Originalne opreme, oblikovanja, materialov in uspešnosti Visoko delcev uporabe zmogljivosti za dolgo življenjsko dobo pod ekstremne okoljske razmere Preprečuje prezgodnje obrabe ventilov, valj, delovne površine, batni obročki in drugih sestavnih delih motorja Zmanjša do 99.9% delcev v zraku za optimalno zrak/gorivo mešanico MICRO-STAR filter pleat zložljiv sistem Pakiranje seznam: 1 * Zračni filter

Element Teža 324gBlagovna Znamka VehemoPostavka Višina 3.8Postavka Dolžina 22.3Vrsta Materiala Cured PapirjaElement Širina 19

Oznake: prevleke 5080 bombaž, majica kawaii seksi, listi slike nosorogi, kako rakci reprodukcijo, listi slike jordan, redmi 4 pro primeru kaki, listi s10 mobilnih telefonov, majica kazakhstani, listi besedne zveze, španski.