Za Toyota Avalon 2019 2020 Avto Rearview Mirror Dež Kritje Obrvi Trim Vzvratno Ogledalo Okvir Pribor, ABS Chrome

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

Visoka kakovost-izdelan iz visoko kakovostnega materiala, eleganten videz modela, dobro pritisnite.

Dodatki tip - izdelek po meri, zelo primeren.

Učinkovita zaščita-zaščita avtomobila rearview mirror pred praskami, in ne bo vplivalo na deževne dni, in še vedno lahko vozite varno.

Privlačen-to bo okrasite vaš avto v edinstven in eleganten način.Zunanjost bo zelo privlačen za njeno dekoracijo.

Priročno namestitev-to traja le približno 2 minut, da se namesti.trak, ki je pritrjen na zadnji, ki je enostaven za namestitev in ne zahteva nobenih professional tools.

Ime izdelka: Rearview mirror dež ščit

Tip: Auto Parts

Uporablja modele: Za Toyota AVALON 2019 2020

Značilnosti: dekorativne zaščite, anti-scratch in anti-scratch

Način namestitve:

1. Prosimo, očistite površino s 50% alkohola, da poskrbite, da ni prahu.

2. Odstranite pitanih tkanine.

3. Popraviti izdelka v pravilen položaj za namestitev

4. prosim, ne pranje avtomobila v roku 48 ur.

barva:Srebrna

Material:ABS

Vsebina Paketa:

2 x Rearview mirror dež ščit

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč: https://helppage..com/buyercenter/index.htm

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Ime Modela 11Postavka Vrsta Ogledalo & ZajemaVrsta Materiala 11Model Leto 11Poreklo CN(Izvora)Posebne Funkcije 11Zunanje Testiranje Certificiranje CCC

Oznake: grelni kabel rdeče 12 k, oblačila šport big velikost, minox z5 optične pogled, ogrevanje keramičnih fotoaparat, barvne glowstone obroč, vklop 12 v avto toyota, grelni element v 270c, oblačila majhne lutke 65, barvne rokavice cvetje.