6pcs Avto Chrome Nerjavnega Jekla, Vrata, Okna Steber Post Modeliranje Okrasimo Kritje Trim Fit za Kia Sportage 2017 2018 2019 2020

6pcs Chrome Nerjavnega Jekla, Vrata, Okna Steber Post Kritje Trim Modeliranje Okrasimo Primerni za Kia Sportage 2017-2020 Pogoj: 100% nova Barva: Krom (Ogledalo konča površine) Material: Nerjaveče Jeklo Tip: Vrata Steber Post Kritje Umestitev na vozilu: Vrata Steber Post (Levo in Desno) Namestitev: Držijo z lepilnim trakom Postavka vključuje: 6pcs/Set x Vrata Steber Post Kritje Združljiv Z: primerni za Kia Sportage 2017-2020

To Je Poprodajnem Nadomestni Predmet, Vendar Ni Pravega Opomba:

Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi barvni nastavitvi vsakega posameznika monitor.

Funkcija:

1) Po prvotnih tovarniških specifikacij.

2) Premija kakovostnega nerjavečega jekla s Ogledalo konča površino.

3) Strogo Tovarne QC Test, Zanesljive Kakovosti Chrome Površinske Dokončaj.

4) 100% Vremenskimi vplivi, Nikoli ne Zbledi Pod Vsako Strog Pogoj(sneg itd.)

5) Enostavna namestitev,pridejo s samolepilnim trakom na hrbtni samo preprosto olupimo in držijo.

6) Okrasite vaš avto očarljivo luksuzni živo, ki vam daje nov vizualni užitek.

Način Namestitve:

1) Preverite, ali je namestitveni področju prvi in nato očistite površino pred namestitvijo izdelka.

2) Tabletke hrbtni strani dvostranski lepilni trak.Nekoliko toplote trak z za lase pred lepljenjem, s pritiskom nežno za približno 1 minuto po lepljenju.

3) ne operete v roku 24 ur.

Posebne Funkcije -material NERJAVEČE JEKLOModela Avtomobila primerni za Kia sportageZnačilnosti 100% Vremenskimi Vplivi, Nikoli Ne ZblediElement Teža 0.504kgBlagovna Znamka CITALLVrsta Vrata Steber Post PokrovIme Modela -Barve Chrome(Ogledalo konča površine)Namestite Držijo z lepilnim trakomPostavka Dolžina 60cmModel Leto 2017-2020Umestitev na Vozilu Vrata Steber Post (Levo In Desno)Postavka Vrsta Krom StylingElement Širina 10cmFIT 1 za Kia Sportage 2017 2018 2019 2020Postavka Višina 3cmPoreklo CN(Izvora)

Oznake: chrome za kia sportage 4, 2017 kia sportage, kia sportage ql styling, chrome kia, 2019 kia sportage opremo, ravni kia sportage, kia sportage trim, kia sportage iz nerjavečega jekla, sportage iz nerjavečega jekla, sportag.