Božič Nail Art, 3D Nalepke, Folije Pisane Folijo Nail Art Prenos Nail Art Okraski Nalepke za Nohte Nasveti naredi sam, Manikura

3D Božični Folije Pisane Folijo Nail Art Prenos Nalepke Nalepke Funkcija:

Nail Art Folije, Nalepk pomagal DIY vaš edinstven nail art design v nekaj minutah.Enostaven za uporabo in idealen za nail art začetnike.Hitro in priročno, da naredite svoj lasten nohtov slog.Naravne in fadeless.Ustvarite svoj lasten slog na nohtu in lepoto vaših nohtov.Paket je enostaven za prevoz in shranjevanje.Noč čarovnic in Božič elementi, kot Nalašč vaše nohte s te čudovite dekoracije nohtov.Primeren za profesionalno ali domačo uporabo.Specifikacija:

Barva: kot je prikazano Velikost: 16X25.5 cm Material: Nalepka, ki Vključujejo:

1x nalepke za nohte(11 modelov v en list)

Oznake: umetnost nohtov nalepka, dekor nalepka, dolge nohte, acryl nohtov, led dekoracije nohtov, lepe nalepke, rezerve nohtov, proge, dekoracije nohtov, veliko dekoracije nohtov, nail okraski placas.