Silikonsko Ohišje Za NASPROTNEGA A53S A53 2020 A73 4G 5G Našli X2 Lite RX17 Neo AX7 A7 A5S AX5 A3S Kritje za NASPROTNEGA A15 A12 A72 Telefon Odbijača

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim!!!

- Prosimo, da izpolnite v sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade,drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno .

Izdelek Feacture:

*100% čisto nov visoke kakovosti primeru. *Fashion design , preprečuje vaš telefon pade dol. *Ohišje je Enostavno vstavite in odstranite. *Zaščitite površino proti obrabi in kritje nič marks & prahu. * Izraziti sebe za prilagajanje telefona in, tako da izstopajo. * Prosimo, še enkrat preverite svoj model telefona pred naročilom, hvala.

Package: 1 x Primer

Oznake: xonor 30 pro, primer nasprotnega najdi x2 lite, kabel oppo najdi neo x2, OPPO, oppo a520 primeru, primeru opo a72, primer nasprotnega, primer nasprotnega a12, phone bumpers 3, pokrov nasprotnega reno 3.