Zunanji 12V DC Samodejno Ir PIR Senzor Gibanja Stikalo za LED Luči, Črna

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vgrajeno človekovih infrardeči senzor modul, modul senzor svetlobni učinki, zamude stikalo modul.

nosilnost, močan anti-motenje zmogljivosti.

ljudje v zaznavanje območju, se lahko samodejno odpre, po odhodu samodejno zakasnitev izklopa,

lahko samodejno prepoznal, dan in noč, in zunanje okolje osvetljenosti lahko prosto izbirajo začenši delo,

Samodejno narediti, v večernih urah, čez dan in zaprta.Uporabniki lahko prilagodili; svetlobe čas je nastavljiv in se lahko prilagodi uporabniku, v skladu z lokalnimi pogoji.

Barva: Črna

Obseg zaznavanja: 180degree

Obratovalna napetost: DC12V

Odkrivanje razdalja: 15m (24 Stopinj Celzija)

Zakasnitev: 15 sekund 7 minut

Namestitev višina: 1,8 m-2,5 m.

Material: ABS

Namestitev: odprti tip, (luknja 16mm) namestitev, prilagoditev za gumb next (naprej).

Paket vključuje:

1 x 12V človekovih infrardeči senzor

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O številko za sledenje update: Če je vaš številko za sledenje ni logistics informacije, kot je na tisoče pošiljk, poslanih v tujino, logistična podjetja, ki niso posodabljanje logistične informacije se, prosim, obrnite na nas prvič, vljudno Prosim ne neposredno odprete spora.Smo prvi čas za vas, da reševanje!Čas pošiljanja:

Vse izdelka smo lahko dostave v 5~8 delovni dan, na običajno smo glede na naročila kupcev čas za pakiranje in odpremo, moramo skrbno preveriti kakovost blaga, preden se na Ladjo, Zato si vzemite nekaj časa, da ravna.Čas dostave: Zaradi višje sile dejavnikov: orkani, rainstorms vpliva na lete.Vodilni v logistiko zamude.Smo iskreni prodajalci, ne bo vam utrpi izgubo.Prosimo, navedite logistično podjetje malo časa obdelave smo čakati na paket, da dosežejo svoje strani.Če vaše logistics informacije prispe na lokalni pošti: Če lokalni pošti pa ni v stik z vami, vas prosimo, obrnite na lokalni pošti v najkrajšem možnem času, da bi dobili vaš paket.Drugače, podaljški prejemu pošiljke, na lokalni pošti se bo vrnil vaš paket, posledice samo-odgovornosti.Zaščita se čas izteka: Ko smo končali času pošiljke, če izdelek zaščita rok teče ven, prosimo, razširitev izdelka varstvo obdobje, ki jih sami ali pa nam pišite, vljudno Prosim ne odprete spora neposredno.

Ko prejmete blaga, če so kakršne koli težave, se obrnite na nas in ne neposredno odprete spora.Obljubljamo vam bomo zadovoljen rešitev, ko mi je potrdil to.Tudi mi vam bo dala pozitivno oceno.Smo iskreno vas vabimo, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5 Zvezd .Ko boste pokazali svojo lepo fotografijo na naši povratne informacije področju prosimo, da pošlje sporočilo povejte nam, naslednja da stik z mano, bo dodatnih presenečenj.Da bi znesek 100 AMERIŠKIH dolarjev, več kot v istem času , mi lahko brezplačna dostava DHL,EMS, UPS, bo postalo naše stranke VIP, uživajo dodatne koristi za vse življenje.

Q: Kako lahko sledenje moje parcele?A: lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Q: Kot na drobno ali debelo grosističnega ceni, če sem veliko elementov?A: če morate kupiti veliko elementov, ob istem času, prosim, da me kontaktirate prvi.bom vam ponujajo konkurenčni ceni na debelo .Q: Kako Lahko plačam naročilo?A: www.drustvo-dop-cerklje.si podpira Visa, MasterCard, Maestre Debetno Kartico, Western Union, in nakazilom prek banke.

Če elementi, poškodovana,se moramo zavedati, stik v 24 urah od prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet (napačne, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano), ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Za vse osebnih razlogov (izberite všeč ali mi ni treba ne ta izdelek več),povratni prevoz polnilnik bo kupca odgovornost.Ne bomo sprejeti nobenih stvari, ki imajo vonj(parfum.dim,ect.) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

Številka Modela StikalaPreklop Vrsta Pritisni Gumb StikaloGarancija 12 mesecevTrenutno 15Amaterial PlastičniPoreklo CN(Izvora)Certificiranje -Značilnosti Stikala

Oznake: senzor gibanja največ 40v dc, senzor gibanja dc 12 b, senzor gibanja 12v stikalo, pir gibanja stikalo 12v na prostem, senzor gibanja, 220v na prostem diy, gibanja svetlobni senzor 12v dc, brezžični senzor gibanja 12v na prostem, senzor gibanja 220v fotoaparat na prostem, infrardeči senzor gibanja na prostem 12v, senzor gibanja 12v zunanji ir.