NOVO leto 2020 Poletje UPF50+ Kopalke Ženske Dolg Rokav Kopalke, majica Rashguard Plaža Obrabe, Plavanje Obleko Izpuščaj Stražar, Surfanje, Potapljanje Bodysuit

*O Postavka: Ime: NOVO Poletje UPF50+ Kopalke Ženske Dolg Rokav Kopalke blagovne Znamke : 100% Prvotne Velikosti : Azijskih velikost M-3XL (prosimo, preverite tabela velikosti) Barva : 1 barv Uporabni: plaži, plavanje, deskanje, itd.Material: Poliester/najlon mešanica Sezona: Poletje slog Funkcija: Wirefree, oblazinjena na Debelo : podporo, prosimo, da nas kontaktirate *Paket vključuje: Rush Stražar* * 1 Naključno majhno darilo

material SpandexDropshipping podporaIme NOV Poletni UPF50+ Kopalke Ženske Dolg Rokav KopalkeModel rush stražarVzorec Tipa TiskanjeSpol ŽENSKEVELIKOST Asian size M-3XLBarve 1 barvBlagovna Znamka KHADGARFit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti infoPostavka Vrsta Izpuščaj Stražedebelo da,Šport Tip PlavatiŠtevilka Modela SBLVL324Sezona Poletje Slog

Oznake: laight lučka diwali, komplet letnik plošče, pretvornik 6 proti 30 v, fantom 3 pack bag, laiqi 104 quadcore, vijolična smučarske rokavice, pretvornik bb86 bsa, laisimo l3 polje mod, mami robit baterije.