Magnetni Izvijač Bit Imetnik Hitro Spremembo Adapter Pretvornik za 1/4 Palca Hex Kolenom Razširitev Bit Nastavite 60 mm/100 mm/150 mm

100% čisto nov in visoko kakovostnih Značilnosti: 60,100,150 mm dolžina in 1/4 palca hex kolenom, super za razširitev vse vrste izvijače, vrtanje, serija glavo, izvijač vodja pretvorba uporablja. 1Pcs hitro spremembo adapter pretvornik hex kolenom o 6,35 mm/1/4 inch, kot nalašč za električni vrtalnik pretvori vpliv voznika, da imajo ne-hitra menjava svedra & driver bitov takoj.Heksagonova ročaj vhoda palico od 0,3 mm do 6,5 mm.Zaklepanje klipnjača z močno magnetno, priročno pick-up in hrambo vijaki.Klasična vpisali 3-čeljusti design trdno drži široko paleto twist vaje priročno.Uporablja se v namestitev pnevmatski izvijač, električni izvijač, pnevmatski vrtalnik, ročni izvijač in druge naprave za heksagonalna orodje.Magnetni Izvijač Bit Imetnik lahko uporablja za katero koli vrsto električni vrtalni ali gonilnik.Hitro spremembo adapter pretvornik: Vsestransko uporabo na udarni vrtalniki in električne energije voznika, da hitro preklopite nalog in obdržati službo, ki se gibljejo. 1/4 Palca hex kolenom vijaki moč razširitev nosilec je izdelan iz krom vanadij jekla, visoko trdoto, velik navor in trajne.hitro spremembo adapter pretvornik: izdelani z vseh kovinskih za trajnost.Specifikacija: Material: Krom vanadij jekla Barva: Blcak Velikost:60 mm/100 mm/150 mm Opomba:1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje(brez trgovina na drobno paket): 1 x Magnetni Izvijač Bit Imetnika

Poreklo CN(Izvora)material DrugoBlagovna Znamka YOFEUporaba DrugoDolžina 15 cmCertificiranje NOBENVrsta DrugoŠtevilka Modela 8YY1201542DIY Dobave Lesnoobdelovalnih

Oznake: 150 mm dolgo magnetni električni izvijače, 150 mm izvijač magnetno tesnilo 6 f 35mm, 150mm magnetni navzkrižno glavo izvijače, 60 mm 1 4 magnetni izvijač vtičnico, 150 mm kos z magnetnim izvijač bit, 1pc 60 mm magnetne izvijač bit imetnika, t25 100mm magnetni torx izvijač bitov, 9pcs 100mm dolžina magnetni šesterokotni izvijač, 150 mm dolgo jekla magnetni izvijače, 8pcs 100mm magnetni izvijače.