5y Tassel Bonitete Lase Zavese Kavč Obrezovanje Čipke Tkanine Motivi Aplicirano DIY za Šivanje Oblačil Hairband Okrašena T2721

Opis: Fine izdelave,ki je lepa in v poslastico.Super za Obmejna in Robom, ki je primerna za oblačila, vreče, kape, itd.Idealen za Šivalne, nakit, izdelava, scrapbooking, kartice, izdelava, lutke, lase loki,darila, torbe,poročna, obleka, obrti, pasovi, klobuk, okraski,itd.Specifikacija (približno): Material: Poliester Velikost: Pribl.celotno 2,5 cm/0.98"centimetrov, 1 dvorišče je približno 91 cm dolžina Zaradi ročno šivanje,velikost, se lahko razlikujejo enega do drugega približno 0.3~0.5 cm Barva: Črna,rdeča,pink Paket je Vključeno: 1X 5 metrov trim

Oznake: plaz zadnje luči, avant garde f140 prodaje, avast premije za android, avalon stavbenik, avatar gradnik, avalon blažilec, kaviar promo kodo pes, avalon 2008 led luči, avatar funko keychain.