H000078240 Matično ploščo Za toshiba latop mainboard z Procesor I5-4200U Testirani

ŽIVIJO, Spoštuje mednarodne kupce Prosimo, Upoštevajte:

Bomo ladja izdelek za kupca po drugačen način, tako kot so DHL/ UPS/EMS/FedEx/TNT/swiss post/aramex/epacket glede na različne regije。 Pogoji: pazljivo preberite Dostava, Plačila, in se Vrne v Politiko.

Vaš nakup ali uporabo naših izdelkov, pomeni, da ste prebrali in

sprejeti ta pravila in Pogoje.Slika je pravo sliko o dejanski projekt, to je samo za referenco.Če niste prepričani, vprašajte.Če vas skrbi kar koli, prosimo, obrnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali (Pred in Po Prodaji). · Vse matične plošče so v celoti preizkušen v redu, preden odpremo in preverite, ali deluje v dobrem stanju. · če potrebujete več kos iz matične plošče,dobrodošli na enqiury naših prodajnih za dobro ceno. · Blago, ki so zelo rafinirano,pls potrditev, da so tehnologije, ki

namestite sami,v nasprotnem primeru storite, da jih strokovni inženir.Način uporabe: Za zagotovitev matične plošče, ki ste kupili delovno namestite stabilno, pls, upoštevajte naslednje: 1,prvič,pls, da vse strojne opreme, nameščene dobro ali v dobrem stanju, kot je CPU,RAM palico,zaslon,LCD kabel usb HDD in tako naprej. 2,Drugi, se prepričajte, uporabe originalni fan 3,V procesu namestitve, pls prepričajte se, da vsak priključki so nameščeni dobro ali stabilna. 4,Kot ste namestite hladilni sistem,dal hladilne paste ali posebne Silicagel na VGA-kartico,Northbridge in CPU. 5,Končno, preverite vse strojne opreme, nameščene dobro ali ne. • Garancijska doba predmetov je 45 dni po prejemu paketa.Pošiljke: · bomo ladja vaše paket na vaš naslov je pokazala na www.drustvo-dop-cerklje.si.Vse

changement za naslov za dostavo,pls prijazno svetujemo, da nas pred odpremo,

Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali je naslovnik neznan naslov.Vračajo politike: · Če si premislite,kupili napačen element, ga lahko vrnete

v roku 7 dni po prejemu.Vendar Ladijski promet, ravnanje in zavarovanje pristojbine

so brado stranki. · Prosimo, skrbno prepakirate izdelek.Predmeti vrne, je treba preskusiti, in če je ugotovljeno napako, se zaračuna 40%, obnavljanje pristojbina. · Z napako izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od izdaje

datum,bomo spremenili še enega za vas ali vračilo svojega denarja nazaj.

Potrudili se bomo, da vam pomaga rešiti problem izpolnjujejo.7 dni * 24 ur čas uporabe.

Navedenim Datumom Začetka Prodaje, 2013Blagovna Znamka SP PIN YUANPaket da,Certifikat Kakovosti ceUporaba Prenosni računalnikTip CPU IntelVrata EthernetProizvajalec Čipov IntelGrafična Kartica Vrsta IntegriranaPomnilnik kanal DvojnoTrdi Disk Vmesnik SATAPoreklo CN(Izvora)S CPE da,Maksimalna Kapaciteta Ram-A 32 GBPostavka Stanje PrenovljenForm Factor ATXVrsta Spomina DDR3Nabor vezij intel HM86Pomnilnik Banka 2 DDR3 DIMMVrsta Vtičnice Na krovu CPU

Oznake: ezbook, comput, np530, primeru ezbook, 68 baterija, tečaj samsung, prenosni računalnik, i5 samsung prenosnik, dober prenosnik, np540u3c.