Druga Generacija Hydro Mehanična Dermoabrazija Vode Kisika Jet Kože Mehanična Dermoabrazija Čiščenje Hydra Obraza 6 V 1 Vode Peeling Naprave

modname=ckeditor Druge Generacije Hydro mehanična dermoabrazija Vode Kisika Jet Kože mehanična dermoabrazija Čiščenje Hydra Obraza 6 V 1 Vode Peeling Naprave Spoštovani kupec .Dobrodošli v NiuSiTe Če imate kakršno koli vprašanje o tem izdelku, so dobrodošli, da se posvetujte z nami.poslali vam bomo podrobnejše informacije.

Na problem, ki niso dostave v nekaterih državah

Če vas zanimajo naši izdelki, ampak vaša država ni na ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.Ker izračun mednarodna logistika tovorni je dolgočasno, tovorni, carinjenje in davčne stopnje v posameznih državah so različni, zato ne moremo nastaviti vsaki državi, enega po enega, najlepša hvala za vaše razumevanje!

Navodila za dajanje nalogov

Ta stroj lahko zagotovi različne vtičnice vrste in standardne napetosti.Prosimo, upoštevajte vrsto potrebujete, ko oddate naročilo.Poleg tega je naš stroj lahko zagotovi posebno prilagojene storitve, kot so sprememba sistemskega jezika in dodal, logotip, različne barve, ohišje, dodajanje ročaj zamenljiva, itd.za podrobnosti se obrnite na prodajalca, hvala, da ste prišli!Da brez skrbi

Bili smo delovanja tovarne in fizičnih trgovin na Kitajskem že več kot 8 let.Mi lahko zagotovi, da za vsak stroj kupite od nas ima najboljše kakovosti, stroškovne učinkovitosti in poprodajne storitve

Postavka Vrsta:Voda mehanična dermoabrazija Pralni Barva:Bela Material:ABS Plug:EU/ZDA/AU/UK Napetost:100-120V/220V-240V Teža:8900g Velikost:25*40*38 cm/9.84*15.75*14.96 v Funkcijo: 1.Povečana gostota in lepe izdelave. 2.Vodik Kisik stopnja konverzije doseže 80% 3.9 Pole RF,je več RF crossover točke, povečuje RF učinek in širi aktivnem območju. 4.High-tech zdravljenje tehnike, delovanje je bolj natančen, preprost, voda in kisik, ki se lahko v celoti integrirana 5.Vode, kisika, tlak, ki urejajo različne dele zdravljenje, kože, različnih starosti 6.Ponavljajoče stimulacije s kisikom in vodo, da se koža edem 7.Super-hladilne naprave, bolj stabilno delovanje, višji varnostni faktor.Funkcije: 1.Vodik Kisik Vlažilna:za pomlajevanje Kože. 2.Ultrazvočno Uvoz:Spodbujanje mikro cirkulacijo,kožo pomlajuje. 3.Hladno Kladivo Zob:Hladno kožo navzdol po zdravljenju. 4.Kožo Scruber:Odstranite kotu kože in dviganje. 5.Vodik Kisik Čiščenje:čiščenje Obraza, piling, čiščenje por 6.9 Pole RF:Kompaktno oblikovanje, lifting obraza. 1.Hladno HammerQuickly ohladi, skrči pore, pomirja kožo, pomirja očesne torbe, ključavnice hranil 2.Scruber :Visoke frekvence vibracij, učinkovit uvod, obnavljanje kože, porajajočim se teksturo 3.RF:Spodbuja obnavljanje kolagena, izpolni gube, obnavlja kožo, čvrstost in elastičnost. 4.Kavitacija :Vibrira, da odstranite odmrlo kožo, odstrani odvečno keratin, izboljšanje kože, absorpcija in prepustnost. 5.Kisik spray:instrument proizvaja visoko-kisik, vodo molekularna ion celice, skupaj z izdelkom parka rešitev, in instrument je jetted v dermis pri visoki hitrosti. 6Hydro mehanična dermoabrazija: edinstvena rotacijski čiščenje ročaj pretvori čiste vode v vodik hidroksida vode, ki proizvaja H2 fine molekul na površini kože, tako, da vodne molekule lahko hitro prodrejo v kožo in doseže učinek glajenja in zob.Izdelek Vključuje: 1 x Glavni Pralni 1 x Napajalni Kabel 1 x RF Dvižne Glave, 1 x Hladno Kladivo Ročico 1 x Kože Scruber Ročico 1 x Hydra mehanična dermoabrazija Pero, 1 x Polimer Atomizing Pero, 1 x Ultrazvočno Ročico 1 x Uporabniški Priročnik 1 x Box poprodajne storitve

Zagotavljamo vse naše izdelke, ki bodo dobavljeni iz brez napak, poškodb in vključuje vse potrebne dele;nudimo 1-letno garancijo za vse naše izdelke (glavni stroj samo). 3-mesečna garancija za nadomestne dele, ne vključujejo potrošni/ odstranljivi deli, kot so zamenjava žarnice, vse kosov stekla, filtri in vakuumske cevi;Škode, nastale zaradi vode, spreminjanje, napačnega ravnanja, zlorabe ali napačne uporabe naprave, ki niso vključeni v;Za vse izdelke, garancija je veljavna eno leto.Garancija je veljavna, ko je stroj dobavljen iz našega skladišča;Smo zavrne vrne blago brez kakršnekoli kakovosti napake.Prosimo, poskrbite, da se da skrbno.Dostava

Naša logistika metode vključujejo ekspresna dostava (DHL, UPS, FedEx, TNT), 7-10 dni po dostavi, posebno linijo (vključno z carinjenje in davek, železniške, da Evropa, rok približno 35 dni za dostavo zda, rok za približno 40 dni, odvisno od logistics company) in FOB.Privzeto logistika način za vse stroje je posebno linijo.Prosimo, obrnite na službo za podrobnosti logistike način.Logistika način je predmet rezultati komunikacije s službo.

Mi ladje potrdila, da samo naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.In smo običajno ladja iz parceli v 5 dneh po potrditvi naročila.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni po dostavi, vas prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in priti nazaj v vas ASAP.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nezgode, zamude ali druge težave, ki povzročajo prevozov.

Blagovna Znamka NoEnName_NullPoreklo CN(Izvora)

Oznake: elice mini hidravlični generator, hidravlični generator kitajski, hydra obraza por, tavi vode generator vodika, prečiščena voda generator, machin hydra nega obraza, voda električni generator, hydra obraza olje, hydra obraza izdelka, hydra obraza gel.