5Pcs/veliko 10x40mm iz Nerjavečega Jekla Najboljši Prijatelj za Vedno Črke Engrave Čar Obesek Zapestnice Choker Ogrlica Diy Nakit Makings

Design NAJBOLJŠI PRIJATELJI VEČNO Črke ČareBlagovna Znamka XinyaoUporaba Čarobne gumbe Za DIY Nakit, IzdelavaKovine Tipa NERJAVEČE JEKLOmaterial KovineVrsta nakit, izdelava čarePoreklo CN(Izvora)VELIKOST 10*40mmObleka za Zapestnice ČarPostavka Vrsta Nakit UgotovitveZnačilnosti Izdelka črke čarBarve Jekla coloeŠtevilka Modela T0039Element Teža 25gPostavka Dolžina 4Nakit Ugotovitve Tip PriključkiDarilo za Najboljši Prijatelj BF, nakit, Zapestnice, zaradi česarElement Širina 1Priložnosti Materinski Dan DariloOblika Pravokotnik Čar Obesek

Oznake: pismo kovin, kovinski krpo oznak, priključki iz nerjavečega jekla, noge priključek, čar logotip, RG500, partnerji, prijatelji, grunge estetske choker, medalja iz nerjavečega jekla priključek, brezplačno cheeping predmeti.