Voznik Strani Rad Cev Komplet Rad Oklepajih Fan Zamašek za Honda K20 NPR. DC2 EK Radiator Cev

Uporaba: Za najbolj 92-00 pol velikost radiatorjev.Specifikacija: 100% zagotavljanja kakovosti, preizkušeni, bolj odziven, cenejše, lažje za namestitev.Naša nižje cev je preoblikovana z vgrajeno v vrata, da pridržite izbirno zamašek za OEM rad fan stikalo.Ta izbirna vrata, ki so bila dodana, tako da vam ni več potrebno narežemo na cev namestite debela in grda aluminija adapter.Če ste donÍt načrt za uporabo ventilatorja stikalo v cev lokacijo, priložen vtič bo pečat vrata enostavno.Plug je lahko tudi treba vrtati in izkoristiti za aux.hladilne tekočine senzorji, če želite.Upoštevajte, da smo še vedno priporočamo namestitev enotnega žice hladilne tekočine temp merilnika senzor v zgornji rad cev lokacijo.Izdelana iz visoko kakovostnih 4-slojna silikona, ti so namenjeni za delo z najbolj 92-00 pol velikost radiatorjev, ki so premeščen na voznikovi strani motorja bay.Ti bo delo z vsemi PRB, ljudske republike kitajske in RBC/KKU vnos mnogoterosti.Lahko vključujejo bolt-on radiator oklepajih da bi stvari še lažje prepričajte se, da je vse popolnoma prilega.Material & Barva: Material: iz visoko qualitySilicone.Barva: kot slika.Package Vključeni: 2xSilicone Cev z Kompleti. (100% Čisto Nove Nikoli Ne Uporablja Ali Je Nameščen)

Oznake: MD9020C, k24 tesnilo honda, državljanske npr. honda, integra, dc2 integra, detektor kovin za iskanje zlata, k20 k24, npr. honda, huwaei p40 pro mobile, xiaomi redmi 9 p.