Newborn Baby Dekle, Poletna Oblačila, ki Turtleneck Top brez Rokavov in Suspender Hlače 2Pcs Obleke

Baby Dekle, Poletna Oblačila, ki Najlepših obleke za tvoje dekle.Da bo vaš malček sijaj v množici.Značilnosti:

-- Dihanje in prožna, mehka občutek, zelo udobne za nošenje. -- Da vaš malo princesa super moda in čudovit. -- Nežno ročno pranje in visi suho priporočamo. -- Velikosti 80: Od 6 Do 12 Mesecev/ Velikost 90: 12-18 Mesecev/ Velikost 100: 18-24 Mesecev/ Velikost 110: 2-3 Let/ Velikost 120: 3-4 Let.Specifikacija:

Material: Bombaž Barve: Bela Tip: Casual, ki se Uporablja spol: Za Malčke dekliška Primeren letni čas: Poletje Paketu

1 X Vrh 1 X Suspender Hlače Obljubo, Če izdelek nima problemov kakovosti, vas prosimo, da stik z nami, pomagali vam bomo rešiti problem čim hitreje.

Spol DekletaOvratnik Turtleneckmaterial BombažRokav Slog RedniVzorec Tipa TrdnaSlog ModaBlagovna Znamka ImcuteRokav Dolžina(cm) Kratka

Oznake: teen summer set, juvenilni summer set, tanko summer set, summer set band, summer set padec, poletni kompleti kvadratov, 2t summer set, wommen summer set, dinozaver summer set, porcelan nastavite poletje.