Pozimi Leta 2020 Jeseni Nov Debel Priložnostne Naravnost Hlače Ženske Ženski Vrvico, Ohlapno Pleteno Širok Noge Hlače Hlač

vsebina oblog komponente 100% Uporablja Spol ŽenskePasu imperijVrsta Tkanine Pletenoprimerna starost 25-29 letZapiranje Tip Gumb LetenjePoreklo CN(Izvora)Fit Tip Svobodenpas podrobnosti visoko pasu material Bombažglavni vir graf drugi viri Rokav Slog Off RamoGlavni tkanina sestava angolan zajec lase Spredaj Slog Ravnoskupna dolžina hlače Ali obstaja pasu dobil pasu slog vrsta temperament deloStarost Starosti 35-45 LetSezona PozimiDolžina Full LengthHlače Slog Hip Hop HlačePas Tip nizekUlični Stil Safari StilVzorec Tipa LeopardŠtevilka Modela NOBENvsebina glavni tkanina komponente 71%-80%pants-type disposable svoboden Ženske Slog Ulični StilDekoracijo SashesDolžina Obleke Nad Kolena, Minitkanine ime zajec lase mešanica vsebina komponenta 2 glavni tkanina 10%-29%

Oznake: temno primeru samsung a30s, elfs gospodar prstanov tetovažo, uhan prodniki svetlo, elgato val, pop filter, hemnes pisalniki rumena, po meri poroko rdeča, igre nintendo 3ds gtav, ibuprofen 600 mg zlorabo, cree led x6 svetilka.