Igra vinilna nadzor nad igro z nalepko igralec nalepke playroom dekor video igre nalepko palčko nalepke igralec darilo gaming dekor A11-024

Specifikacije: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Končal Velikost: S :30X42cm/ M:42X58cm/L:57X79 cm Material:Vinil PVC Stenske Nalepke po Meri C o l o r :Če vam je všeč, druge barve, prosimo, izberite iz barvne tabele in nas pusti barve ali barve, števila.Primer:2# Velikost po Meri:Če morate drugih velikosti, prosimo, pišite nam, mi pa vam prilagodite povezavo.Package: 1xSticker,1xTransfer film,1xinstruction za uporabo.

Enostaven za uporabo : Izberite, gladko, čisto in suho površino.Odstranite nalepko iz stanja, enega po enega.Položaj lepilo na letalo površine brez pritiskom na njih, tako da omogoča možnost umika jih in spet prestaviti.Če rezultat je zadovoljiv za vas, držijo trdno površino s pritiskom zračni mehurčki navzven.

Oznake: crash pad gsf 650s, bulbous chandelier, ecotank 14000 glavo, cvetlični rumene obleke, črna mk7 gti strani, f 92 beretta sight, black mixer decals, bulbs 1156 reverse, cover iqos 24 luis.