Nove blagovne znamke Za Honda VEZEL-2018 2PCS ABS Chrome Avto Spredaj Centralne klimatske naprave Vtičnico Kritje Trim Avto Styling Dodatki

Če boste kupili ta izdelek, vam bomo poslali 1 PC 3M traku brezplačno.Pogoj:100% Čisto nov Material:Izdelano Iz Kakovostne ABS Chrome Enostaven za namestitev:3M automative lepilni trak, ki je pritrjen Te postavke dati vašega avtomobila edinstveno razkošje videz, ki lahko izstopajo iz drugih videz.Namestite Navodilo: 1.Čisto mesto, kjer boste morali prilepiti, nato pa obrišite vodo, z brisačo ali tkiva. 2.Ugotoviti, namestitev, lokacijo in nato naredite primerjavo izdelkov in mesto montaže. 3.Ko odtrgajte obojestranski lepilni kritja trim, ne moreš dotik dvojno stranicami prilepite z roko. 4. Da bi dosegli boljši učinek, priporočamo, da za ogrevanje dvostranski lepilni s sušilcem za lase ali razsvetljavo.(To lahko ne več kot 40 stopinj) 5. Poravnava položaj in nato pasta, pasta, je odvisno od prilepite pogoji in pravilen način, da ga namestite. 6. Prosimo, da pritisnete 20-30 sekund ali več, ko se prilepi in ne dip element v vodo v roku 48 ur.

Postavka Vrsta Notranjost OrnamentiIme Modela Za Honda VEZEL 2014-2018Blagovna Znamka NoEnName_NullVrsta Materiala ABS ChromeFunkcije 1 Avto StylingStanje 100% čisto novFunkcija Darila za Božič, Valentinovo, materinski Dan, Oče je, DaLeto 2014-2018Značilnosti 2 Auto Dodatki

Oznake: kostumi adlto batman, ženske zlato roza watch, ženske, zlati prstan, 18kgp, kostum ženske djungel, kostumi kmetijskih, rit tkanine dye kanada, kostum nebesno vitez, pleksi steklo 500x500x10, repairman bela vrata.