GUSUO Bakrene Žice OFC Linija Za DIY Avto Avdio Žice Kabel Zvočnikov Zvočnikov Audio line Mic Cabel FD-C

€1.69

Specifikacije: 100 Jedro : 50 Jedro*2 ( 0.64 mm2 ) Za Zvočnik nazivno moč 3W-20W 200 Jedro : 100 Jedro*2 ( 1.28 mm2 ) Za Zvočnik nazivna moč 10W-100W 300 Jedro : 150 Jedro*2 ( 1.91 mm2 ) Za Zvočnik nazivna moč 30W-500W 400 Jedro : 200 Jedro*2 ( 2.55 mm2 ) Za Zvočnik nazivna moč 60 W-1500W 600 Jedro : 300 Jedro*2 (3.82 mm2 ) Za Zvočnik nazivna moč 80W-3000W Dirigent : Visoke čistosti bakrene žice Izolacija:PVC Ovoj:Prožen PVC Dolžina :1 Meter Za DIY Zvočniški Kabel, Audio Kabel Paket vsebina: Zvočniki Žice Opomba: cena seznam je 1 meter, da izberete vaše povpraševanje. 3m: kupite 3 kos 1m, boste dobili 1 kos 3m žica; 4m: kupite 4 kos 1m, boste dobili 4m 1 kos žice; (Lahko prilagodite dolžino 1m -100m ) vam lahko ponudili kakršno koli, če želite, nas, prosimo, kontaktirajte. (posebni ceni, če več kot 11 m)

Oznake: honda audio komplet, lopata kabel zvočnikov, canare napajalni kabel, avdio kabel ofc, ataudio zvočniški kabel banana vtič, ofc zvočniški kabli, dolgo zvočniški kabli, zvočnik tabela, cabel jack, microphon.

M Dorogin 2020-09-24

Did not arrive order

Rookie PC 2020-09-22

Good product. Received in 16 days in Spain. 100% recommended tienda.