HI-fi Brezžični TPA3116 Digital Power Audio Ojačevalnik Odbor TPA3116D2 50WX2 Stereo OJAČEVALNIK Amplificador Home Theater

HI-fi Brezžični TPA3116 Digital Power Audio Ojačevalnik Odbor TPA3116D2 50WX2 Stereo OJAČEVALNIK Amplificador Domači Kino body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: levi; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Ta izdelek je poln materiali, visoka zmogljivost, visoka cena, visoka kakovost ojačevalnik za HIFI glasbe.V TPA3116D2 je ojačevalnik Razreda D IC iz SD, ki je zelo visok indeks parametrov.Z modulacijo frekvence lahko do 1.2 MHZ, in visoko moč izkrivljanja je manj kot 0,1%.Z AUX in Bluetooth zvok načini vnosa, 2-v-1;potenciometrom prilagodi glasnost z stikalo za enostavno uravnavanje glasnosti, zaradi česar je kot Nalašč za DIY zvočniki.

S filtrom induktor, zvok je krog in jasno.To sprejema baker DC priključek in ograja tipa terminala.To lahko zdrži velike trenutni, št toplote, brez škode za žice, dober napeljav in kratkega stika.Brezplačno DC glavo vodi, ki je združljiv z vhodni vmesnik napajanja tega izdelka, tudi če nimate DC glavo tok ali baterijo, se lahko enostavno žično. 5.0 Bluetooth različica, prenos učinkovitost je višja, je prenos na daljavo je dlje.

Previdnostni ukrepi za uporabo: stikalo Za vklop na krovu, je v pripravljenosti stikalo.Po tem, ko je izklopljen, stroj je v nizko-moč pripravljenosti države.Popolnoma izklopite ali izvlecite DC priključite na stroj za dolgo časa. 1. Kako izbrati napajanje?Napajalnik uprave je ključnega pomena.Višja napetost, višji tok in boljše izhodne moči.Če imate samo 12V 1A, si lahko prinese 3-4 palčni zvočnik.

Če ste 19V 5A ali več, ni nobenega problema z 8-10 centimetrov, in mora biti napajalnik zelo cenjene.Če je napetost premajhna, zvok bo popačen po zvok je ojačan.Če trenutno je premajhen, govornik bo potegnite nizka napetost, deluje neobičajno ali pa je kakovost zvoka bo poslabšalo.Priporočljivo je, da uporabite 18V19V24V napajanje s tokom nad 3A.Če imate samo 9V12V 1A ali 2A energije, uporablja se lahko tudi, ampak moč je majhna.

Prosimo, bodite attentionto največja glasnost, kadar uporabljate to, kar lahko vpliva na kakovost zvoka.2. Kako izbrati zvočnik?Pogosto se uporablja zvočniki, ki so na splošno 8 ohmov, ne more razlikovati med pozitivnimi in negativnimi, učinek je isti, 4 ohmski zvočniki se lahko tudi uporabijo.

Največja Moč Na Kanal: 50 W

Package: Da

Kanalov: 2 (2.0)

Če vaše zvočnik moč je majhna, se lahko uporablja med 10W-30W.Napajalni napetosti je majhen, da se prepreči ojačevalnika iz izgorevanja po sežigu.Na primer, izberite napajanje spodaj 15V.

Če ste 50 W-200w zvočnik, ne skrbite o zvočnik izgorelosti.Lahko izberete 12-24V napajalnik.Višja napetost, ki jo izberete, glasneje, zvoka ali moč.

3. Kako izbrati Bluetooth ali AUX vhoda način?

Moč ojačevalnika moči povežite zvočnike, obrnite gumb audio modra lučka za vklop, da vklopite nastavitve telefona - Bluetooth - iskanje za "BT-WUZHI" in nato kliknite povezavo, se bo pisk, ko je povezava uspešna, je ta, Ko je v Bluetooth način, lahko predvajate glasbo.Naslednjič, ko vklopite, bo naprava samodejno vzpostavi povezavo s telefonom.

Če želite uporabljati AUX vhoda, nato pa prekinete povezavo Bluetooth, se bo telefonski poziv, vstavite zvočni kabel usb za predvajanje glasbe.V AUX (LINE) načinu, Bluetooth, se samodejno preklopi v Bluetooth način.

Barva: Črna

material: kovina

Vsebina Paketa:

1pcs * TPA3116 Digital Power Audio Ojačevalnik odbor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O številko za sledenje update: Če je vaš številko za sledenje ni logistics informacije, kot je na tisoče pošiljk, poslanih v tujino, logistična podjetja, ki niso posodabljanje logistične informacije se, prosim, obrnite na nas prvič, vljudno Prosim ne neposredno odprete spora.Smo prvi čas za vas, da reševanje!Čas pošiljanja: Vseh izdelkov, smo lahko dostave v 5~8 delovni dan, na običajno smo glede na naročila kupcev čas za pakiranje in odpremo, moramo skrbno preveriti kakovost blaga, preden se na Ladjo, Zato si vzemite nekaj časa, da ravna.Čas dostave: Zaradi višje sile dejavnikov: orkani, rainstorms vpliva na lete.Vodilni v logistiko zamude.Smo iskreni prodajalci, ne bo vam utrpi izgubo.Prosimo, navedite logistično podjetje malo časa obdelave smo čakati na paket, da dosežejo svoje strani.Če vaše logistics informacije prispe na lokalni pošti: Če lokalni pošti pa ni v stik z vami, vas prosimo, obrnite na lokalni pošti v najkrajšem možnem času, da bi dobili vaš paket.Drugače, podaljški prejemu pošiljke, na lokalni pošti se bo vrnil vaš paket, posledice samo-odgovornosti.Zaščita se čas izteka: Ko smo končali času pošiljke, če izdelek zaščita rok teče ven, prosimo, razširitev izdelka varstvo obdobje, ki jih sami ali pa nam pišite, vljudno Prosim ne odprete spora neposredno.Uvoznih dajatev: Davki in dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške Dostave.Te stroške kupca odgovornosti

Združljivo Avdio In Video Oprema Slog Kot je opisanoCertificiranje NOBENPoreklo CN(Izvora)

Oznake: bluetooth tpa3110, ojačevalnik zvoka surround, 4 kanalni audio ojačevalnik odbor, TPA3110D2, amplifi odbor, amplifi tpa3116d2, bluetooth tpa3116d2, ojačevalnik tpa3110, tpa3116d2 amplifi odbor, 6 kanalni ojačevalnik doma.