G Barva 0.10 cts 3 mm Okroglo Obliko VS1 Svoboden Certified white Diamond

€14.31

Paket Vključuje 1x Diamond Opis: Element name : Moissanite diamond Barva : Bela(G) Teža : 0.10 cts Oblika : Okrogla Dimenzija : 3 mm Cut Ocena: Odlično Jasnost : VS1 Trdota cena : 10 Material : carborundum Opomba: To je sintetičnih Moissanite diamond, ne pravi naravni diamant.Moissanite je naravna mineralna ogljika in silicija, ki je bila obdelana v posebnem okolju za slabih deset mesecev, da obrazec nov mineral.Njegove glavne komponente in značilnosti, ki so podobne diamanti.Moissanite svetlost in lomni količnik, ki so višje od diamantov, zaradi česar je najsvetlejši biser v svetu.To je osupljivo in vabljivo, in bolj v središču pozornosti.Svoje trdnosti je 9.25, drugi samo diamanti, in to je drugi najbolj gem v gem svetu.In Moissanite je priljubljena med modni neodvisnih žensk v Evropi, Ameriki, Hong Kong, Tajvan, Japonsko, Južno Korejo in drugih trgih, in postal njihov najljubši nakit.Svoj videz in značilnosti, ki so podobne diamanti.Tudi En karat Mozambik diamanti je samo ena desetina cena diamantov.

Fine ali Moda FineVrsto Certifikata Tretja Oseba OceniBarve BelaPoreklo CN(Izvora)

Oznake: Diamantno Obliko, herkimer diamant quartz crystal, risanka diamond, diamond teksturo, diamantno obliko kamna, diamond logotip, 3d diamond steno stensko, poročne diamond obleko, diamantni prstan, choker diamond.