Za Xiaomi Mi Mix 3 Primeru 6.39 palčni Luksuzni Litchi Strije PU Usnja, Trdi Hrbtni Pokrovček Shockproof Primeru Za Xiaomi Mi Mix3 Primeru Telefon

Značilnosti Izdelka: 1.Podpiramo debelo in drobno. 2.Lahko vam najboljše cene,visoko kakovost izdelka. 3.Visoka kakovost Originalno usnje in Čisti ročne mehanske obrti. 4.Edinstven design vam omogoča enostaven dostop do vseh gumbov, nadzor in vrata, ne da bi morali odstraniti primeru. 5.Popolnoma ujema vaš mobilni telefon, Enostaven za uporabo, lahka, Elegantna gradnje ,se počutijo udobno in privlačno. 6.Zaščitite vaš telefon pred praskami,udarec,šok in drugih elementov v vsakodnevno uporabo.

trgovina na drobno paket NoVELIKOST 6.39 inchFunkcija Anti-knockZnačilnosti Priročen, lahek,Visoke Kakovosti,Blagovna Znamka PEIBINVrsta Pol zavit PrimeruDesign PodjetjeZdružljiv Blagovne Znamke Xiaomi

Oznake: lnd svetilke namizna, japonski vroče lepljenje, japonski lase vrha, lnb 2 satelitski hd, pokrov hp prenosnik hp, spremstvo sezona 5, earing dolgo zimo, lnb velika sobota jed, mans pomlad poletje.