Polnjenje prek kabla Usb Igra Primeru Telefon TPU Rob Šok Dokaz Kritje Barvni Zaslon, Vgrajen 36 Klasičnih Iger za iphone 11 Pro

Polnjenje prek kabla Usb Igra Primeru Telefon TPU Rob Šok Dokaz Kritje Barvni Zaslon, Vgrajen 36 Klasičnih Iger na Otroštvo za Najnovejši Samsung Galaxy S10 20 PLUS NOTE10 PRO PLUS, iPhone SE 11 Pro Max 6 6s 7 8 Plus X Xs Max Xr Za Huawei P20/30 Mate20 30 PRO Darilo Za Pass Čas

Informacije o izdelku ★vse igre, ki temelji na tetris block, to je drugačen način, da bi različnih težavnostnih naredi igre. ★Nov slog primeru telefon za iPhone, ne samo telefon primeru, ampak tudi igra napravo. ★Obstaja veliko vrst igre, kot so Tetris, Boj Mesta, Streljanje Igre in tako naprej, ki iščejo svoje otroštvo. ★Kot nalašč združljiv telefon in mehke plastike in TPU materialov, lahko protectect telefon dobro ★ vgrajena litijeva baterija, USB charge 1 uro igrati igre 5 uro Embalažo vključuje: Igra Primeru Telefon * 1+kabel za Polnjenje,*1

Obleka za odrasli, otrok,moški,ženske,poslovne. SplošnoVELIKOST 6.1Združljiv iPhone Model iPhone SE 2020Združljiv Blagovne Znamke Apple iphoneZnačilnosti Igra primeru telefonBlagovna Znamka NoEnName_NullDesign RisankaIme Igra Primeru Telefon Za iphone 11 proFunkcija za Video IgreVrsta Opremljena Primeru

Oznake: iphone se 2020 tok, pokrov iphone 7 šok, 36 igra primeru telefon, primer z igro, primeru uag, usb c iphone se 2020, prst prstan za otroke, opozorilo kabelsko ključavnico, oklep primeru, gameboy primeru telefon za iphone.