Litij-ionska baterija 14.8 V 200Ah Li ion za dom solarnih sistemov za shranjevanje UPS oskrbe Sili sistem solarni sistem osvetlitve+Polnilec

€932.51

Litij-ionska baterija 14.8 V 200 Li ion za dom solarni sistemi za shranjevanje, UPS napajanje, Zasilni sistem ,solarni sistem osvetlitve+10A Polnilnik+Brezplačna dostava

Specifikacije

Vrsta baterije:14.8 V 200Ah Litijeva baterija

Nominalni Voltage14.8V

Nazivna Zmogljivost:200Ah

Celice Kombinacija:4S-32650

Polnilnik način:KP/CV

Standard trenutnih dajatev: 0.2 C

Naboj cut-off napetost:16.8 V

Neprekinjeno odvajanje tekočega: 0.2 C

Odvajanje cut-off napetost:12V

Delovna temperatura: -20~60°C

Dimenzije: 370*280*170 mm

Teža: about19kg

Življenska doba:1000times

Z vgrajenim Visoko kakovost BMS ,Baterije imajo povečane stroške, nad zaključka, glede na trenutne, kratek stik, polnjenje izravnalna avtomatsko identifikacijo in zaščito vezja.

Funkcija

1.Lahka teža

2.Dolg krog življenja

3.Nizke self zaključka tečaja

4.Visoko možganov

5.Okoljsko prijazno

Uporaba 1)shranjevanje Sončne energije,domači pomnilnik 2)Widly uporabljajo v solarne ulične luči,veter shranjevanje energije ,UPS in telekomunikacijskih napajanje itd. 3)Druge sončne luči, kot so sončne parkirišče luči ,sončni vrt luči ,sončni patway luči .

Seznam vsebine :

1pcs močan 14.8 V 200Ah Baterijo .(z Vgrajeno BMS )

1pcs Visoke Kakovosti Litijevih Baterij (Za 16,8 V, 10A) zagotavljajo EU, ZDA ali AU svečke ustreza vaši državi.

Če potrebujete druge izpust čep , vas prosimo, da nas kontaktirate.

Opomba

Osredotočeni smo na litij, lifepo4 in ni-mh baterije, sprejemanje meri baterijo .Če so vse baterije želite, ki se ne posodablja na naši strani, vas prosimo, da nas kontaktirate .Hvala

Oznake: li ion pack, 3s 25a li ionska 18650 bms pcm, 14.8 v baterija, kolo kavelj, 14.8 v 12v, domačo razsvetljavo soba, ups 6 polnilnik, lifepo4 baterije, doma solarni sistem osvetlitve, 280ah lifepo4.