2017 Vroče prodajo poceni ples trebuh kostum poklicne za ženske ples trebuh modrc pasu nastavite na prodajo

To je lepo obleko, ki jo lahko nosite v uspešnosti ali prakso.To je tako lepa.Moden slog morate ujeti tvoje oči.Ime: Ples Trebuh Kostum Okraskov: Nosorogovo, Bleščice, Beading Dejavnost: Ples Trebuh Uspešnosti Priložnost: Delovanje, v Praksi Spol: Ženske Sezone: Pomlad, Poletje, Jesen, Zima Količina: 2 Kosa (1 modrc in 1 pasu) Neto teža: 900g Barva: Rdeča, Vijolična, Črna, Rose, modra, rumena Nasvet: Dodatki niso vključeni, Vključuje samo 1 modrc in pasu Barva se lahko spreminja po zaslonu.Material: Ročno izdelan biseri in bleščice, ki skrbijo Me: Stroj za Pranje / Ročno Pranje / Suho, Čisto Posebno Predlog: Barve & Style Zastopanje se lahko razlikujejo glede na zaslon.Prosimo, da Velikost Karte in Merjenje Vodnik za ugotavljanje, katere velikost, ki jo mora kupiti.

Pretvorba Grafikon Nastavite Velikost Modrc Pasu Dolžina cm palčni S 34/75 Pokal B / C 85 Kot 33.5 M 36/80 Pokal B / C 85 - 90 33.-35.4 L 38/85 Pokal B / C 90-95 35.4-37.4 Merjenje razliko od 2-3 cm, pls poskrbite, da preverite svoje telo merjenje res tekme za naše velikosti.

Oznake: ekipo brazilije, faza spodnje perilo, brazilija nogomet, modrc špageti trak, črna modrc set, bikini brazil, nedrček brez naramnic vrhu, brazilija dekle, bikini modrc vrh, zatega traku.