Avtomobilski Žarometi Objektiv Za Porsche 911 Targa / Carrera 2016 2017 2018 Žaromet, Ki Zajema Zamenjavo Auto Shell

modname=ckeditor

Smerniki pokrovček objektiva izdelana iz visoko kakovostnega Polikarbonata (PC) plastični material, okolju prijazna z zaščitno UV premaz, ki preprečuje porumenelost ali izginja.Ima Eleganten videz, izgleda zelo kul in vrhunsko kakovost zagotovljena.

Značilnosti: 1.Avtomobilski Žarometi Objektiv Za Porsche 911 Targa / Carrera 2016 2017 2018

2.Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, plastike, okolju prijazna,lahka in trpežna.

3.Pregledna lupine, ki ne vplivajo na oddajanja svetlobe.

4.Izdelana iz visoko kakovostnega Polikarbonata (PC), plastični z zaščitno UV premaz, ki preprečuje porumenelost ali izginja.

5.Zaščitite vaš žarometi avtomobila iz razstavljanje, dustproof in nepremočljiva.

6.Eleganten videz, izgleda zelo kul.

7.Enostavno odstraniti in namestiti.

8.Vrhunska kakovost zagotovljena.

Specifikacije: 100% Čisto Nov, Najboljše Kakovosti.

Material: Polikarbonat (PC), plastično

Ime Izdelka:Pokrov Žarometa

Umestitev Na Vozilu:Spredaj, Levo In Desno

Barva: Jasna

Za 02 Vrhunsko trpežnost, enostaven za namestitev.Fit Porsche 911 Targa / Carrera 2016 2017 2018Posebne Funkcije Žaromet ObjektivPrimeren Za Žarnice ŽarometiPostavka Vrsta Žaromet LupiniVrsta Materiala PEPoreklo CN(Izvora)Opomba Ni primeren za kile žarometovZa 01 Najboljša zamenjava za rabljena smerniki pokrov

Oznake: macan, f30, Panamera, angel eye bmw f30, cayenn, seashel, subaru legacy smerniki veke, dekor lupini, carrera watch, Carrera GT.