Motorno kolo CNC Vozila Kolo Pnevmatike Ventil Zraka Vrata, Steblo, Kape Zajema Plug Za Suzuki DR 650 DR650 S / SE DR650S DR650SE 1994-2010

54955 Univerzalno Motorno Kolo Del

54955

21391

21391 Motocikel CNC Vozila Kolo Pnevmatike Ventil Zraka Vrata, Steblo, Kape Zajema Plug Za Suzuki DR 650 DR650 S / SE DR650S DR650SE 1994-2010 opis Izdelka: Vrsta: motorno kolo, Kolo Pnevmatike Ventil kape

Condiction: Visoka Kakovost 100% Čisto Nov

Material: CNC Aluminija

Barva: Črna/Zlata/Red/Silver/Modra/Zelena/Oranžna/Titana

Pakirano : 1 Par

Namestitev: Enostavno namestite

Funkcija:

•To je en komplet pnevmatik steblo kape

•Vključno z 2pcs ventil kape

•Zmanjšanje uhajanja zraka in preprečuje prahu in umazanije v ventil

•Enostaven za namestitev.Neposredno vijak-brez kakršne koli spremembe.

•Najboljše dekoracijo in zaščito za vaš motocikel

•1 Set Vključuje:2*Pnevmatike Ventil Kape

Opomba:

Barve odstopanja se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona, vljudno prosim razumeti.

Vrsta Materiala CNC aluminijaIme Modela VSCElement Širina 6inchTip 3 Kolo Pnevmatike Ventil kapeMotobike, Da suzukiPostavka Dolžina 7inchBarve Črna/Zlata/Red/Silver/Modra/Zelena/Oranžna/Titanaopremljanja 4 Za DR 650 SOpremljanja 1 Pnevmatike Vreteno Ventila Kape PokrovTip 2 Motorno Kolo, Vozila Kolo Pnevmatike Vreteno Ventila Kape PokrovBlagovna Znamka MOJIEElement Teža 0.02kgvgradnjo 5 For SUZUKI DR650SPostavka Višina 6inchFunkcija Vozila Kolo Pnevmatike Vreteno Ventila Kape Pokrovopremljanja 3 Za DR650SPostavka Vrsta Motorno kolo Kolo Pnevmatike Ventil kapePoreklo CN(Izvora)Vgradnjo 2 CNC Aluminija Nepredušno ZajemaTip 1 Vozila Kolo Pnevmatike Ventil Zraka Vrata, Steblo, Kape Pokrov

Oznake: možganov plug ključa, sistem suzuki dr 650, dr650 suzuki, 125 gn, dr650 supermoto kolesa, dr650, 650mt, 650 dr., dr suzuki, cfmoto nk400.