Za Sladica Kuhanje Torto Sladoled Okraski Torta Dekoraterstvo Dobave 2g Imitacije Zlata Folija Umetnostne Obrti Papir Zlata Folija Listov

Lastnosti: popolnoma Nova in Visoke Kakovosti, To je kozarec varno zlato folijo, ki se lahko dodajo v alkohol, pecivo, torte, kava, čaj, enolončnice,dišav, kozmetike, za kopanje agenti, izboljšanje blago razrede, okrasitev hrane in kažejo svoje razkošje slog in povečanje praznično vzdušje.Velika in praktična sestavina za dekoracijo hrane.Opomba: priporočljivo je, ne da jesti.

Paketu: 1 x Zlato Folijo Listov

Ne dropshipping ?

Da,delamo.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas.

Proizvodnja Materiala Za Varnost?

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Ko je paket poslan?

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

O tem, kako vračilo?

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite na Pomoč

material DrugoNastavite Vrsto NoVzorec NOBENPriložnosti April Fool ' s DayŠtevilka Modela 20622Poreklo CN(Izvora)Vrsta Debelo No

Oznake: 157qmj zračnega filtra papir, audi a5 2015 vrata, luč, 15 cm magnetna usb kabel, a3 ročaj kritje visi, audi a5 aluminija odbijača, 700x25 specializiranih pnevmatike, ametist kroglice fluorite, audi a5 2017 očesa žar, 157qmj sistem za vbrizgavanje.