10Pcs 7,5 mm-10 mm Univerzalno motorno kolo Glavo Vijak Pokrovček na navoj, ki je Primerna za 883 Gliding Fant Touring Cesti Kralj

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Enostavno namestiti z uporabo priloženi vijaki.

Notranji pomlad jekla hrambe posnetka odporen na vibracije in toplotne kolesarjenje na

trdno držite zajema v mestu.

Prosimo Zagotovite, Da So Ta Del Paše Za Vaš Motocikel Pred Oddajo Ponudbe.

Stojalo glavo vijaki z hex pogon

Pogoj: 100%Čisto Nov

Primerno za: Za Twin Cam Dyna Softail Touring Cesti Kralj

barva:Srebrna

Material:aluminij

Vsebina Paketa:

10 x navoj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na www.drustvo-dop-cerklje.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.drustvo-dop-cerklje.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Stanje 100%čisto novPrimerna za Za Twin Cam Dyna Softail Touring Cesti KraljPoreklo CN(Izvora)

Oznake: 2006 toyota alphard, toyota corolla, 13mm, 883r, harley softail springer, harley sportster, davidson, stran fant skp, cvo harley, železo 883 število.