Avto Sedež Pasom Nosorogovo Dekoracijo Varnostnega Pasu Regulator Dekle Avto Dodatki

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Avtomobilski Sedež Pasom Nosorogovo Dekoracijo varnostnega Pasu Regulator Dekle Avto Dodatki

[Sijoče Nosorogovo design]: Lepi svetleči avto dodatki za ženske in dekleta.Okrasnih, peneča in bolj v modi, so sije darila za ženske in dekleta.

[Sprostite ramen in vratu]: Ta avto sedež pasu regulator sprošča ramen in vratu, ki vam zagotavljajo udobno in varno doživetje.

[Varno in udobno] Sprejme visoko kakovostne ABS plastike, ki je ni enostavno daed.Izogibajte se nenadne zaostritve v sili.Primeren za avtomobile, športna terenska vozila, dostavna vozila, tovornjake, avtobuse, itd.

[Easy installation]: Primerno za vse pasovi, prosimo, bodite prepričani, da nakup!

specifikacije:Model: Univerzalna (pas širine koli avto je 5m)

Opis:

1. Držite znanja z levo roko držite pokrov z desno roko, in odstranite pokrov vzdolž spaceon levi.

2. Namestite pokrov, vendar ne zaklenite pokrov.

3. Premaknite se na posnetek na konec varnostnega pasu, dokler ne boste počutili udobno s svojo dolžino.

4. Zaklenite pokrov posnetek, uživajte vaše doživetje potovanja, in vam je najbolj udobno in varno tailor-made.

barva: rdeče/roza/barvita/bela

Material: Nosorogovo+ABS

velikost: 5.8x4x2cm

Vsebina Paketa:

2*varnostnega pasu posnetki

opomba:

Sijoče varnostnega pasu posnetek je omejeno na varnostni pas za zmanjšanje pasu napetosti.Ne bo vplivala na varnost varnostnega pasu.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Oznake: kilometer račun fz6, kilot pregleden moški, nokia 3 2 celozaslonskem načinu, galaxy watch strojne opreme, kilot moških pregleden, korejski izdelek korejski, kilot ženske ustvarjene, nokia n 73 mikrofon, kilometer račun ktm.