3.5 mm, Mikrofon Priključek za Kabel, Moški Vtič Ženski Priključek 3 Pin XLR Mic Adapter Prenosna Elektronika Dodatki

Značilnosti: Združuje 3,5 mm levo in desno kanalov v XLR enotni mono krme.Super high performance audio zvočni sistem , visoka hitrost prenosa mini XLR priključki z notranjo razbremenitev za krepak zanesljivost.Plug and play, brez voznika je potrebno.Za digitalne fotoaparate, kamere, magnetofoni in druge profesionalne avdio opreme.Enostaven za uporabo.Specifikacija: Barva: srebrna Material: oxygen-free copper Dolžina: pribl.50*20*20 mm Paketu: 1 x Mikrofon Priključek za Kabel Opombe: 1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

BarvePoreklo CN(Izvora)

Oznake: nakit polje rosegold, nakit vrečko 4x6 palcev, nakit pandora čar, nakit zlato uhan, jewelly preprost zapestnica, nakit michael kors, nakit, ruby zapestnica, jewelries organizacija, nakit polje najstnik.