3.5 cm Avto Styling Strešna Antena za VW Golf 5 6 7 Jetta MK5 MK6 MK7 CC Tiguan Passat B6 b7 Scirocco Novi Touareg R skladu GTI

€1.79

Značilnosti:

Za Avto Radio Sprejem Signala

Mini antena je funkcionalen in namenjen za AM/FM radijski signal .

Kratka in praktična

Zamenjajte dolga antena original avto, lep videz, anti-zdrobljen, neoviran prek nižje stavbe, in preprečuje originalno anteno od tega, da potegnil dol pri uporabi avtomobila poncho.

Signal Stabilnosti

Sprejem signala antene je jasen in stabilen, kar povečuje sprejem občutljivost original avto radio in zagotavlja boljšo kakovost radijski sprejem.

Visoka Kakovost

Antena lupini visoko kakovostne kovine je nepremočljiva in zaščito pred soncem.In ogljikovih vlaken vstaviti je dober material za prejemanje stabilen signal.

Preprosto in enostavno

Preprosta namestitev, le sneti vaš obstoječi antenski in zamenjajte s tem izdelkom.Enostavna namestitev in brez kakršnihkoli sprememb.

Specifikacija:

Tip: Avto Antena

Material: Kovina, Iz Ogljikovih Vlaken

Količina:1pc

Barva: Črna

Napetost: 12v

Tok: 1A

Uporablja modele: Za MG3,MG6,Mercedes-benz, Smart,Mercedes c-class,Mazda 2,Mazda 3,Mazda 5,Fox,BMW serije 1,Highlander,Honda cr-v,Vw,Nissan,Cherokee,Peugeot 307,Lotus in vse original avto snemljivo anteno modeli

Postavka Velikost: 1.47*3,5 cm/0.6*1.4"(D*H)

Antena Notranji Premer : 0.56 cm/0.22 palčni

Dva Vijaka, s Premerom : 0.47 cm/0.18 palčni,0.56 cm/0.22 palčni

Dve Tesnila Notranji Premer :1.1 cm/0.43 palčni,0.79 cm/0.3 palčni

Pakiranje seznam

1*Avto Antena

4*Vijak

2*Tesnilo

Vrsta Materiala Kovine, Iz Ogljikovih VlakenIme Modela Avto AntenaFunkcija 4 Avto Strešna AntenaZunanje Testiranje Certificiranje cefunkcija 1 Jambor AntenaFunkcija 7 3.5 cmfunkcija 3 Avto Radio AntenaFunkcija 6 Avto Iz ZrakaFunkcija 9 Kratek StrnFunkcija 5 Fiber Radio Antenafunkcija 2 Avto AntenaPoreklo CN(Izvora)Element Širina 3.5cmcmcmcmCar Maker HondaFunkcija 8 Ogljikovih Vlaken VijakModel Leto 2018Posebne Funkcije Avto Radio Sprejem SignalaElement Teža 23gkgkgkgPostavka Dolžina 1.47inchinchinchinchPostavka Vrsta Antene

Oznake: kliknite jugar da začnete volkswagen, golf gti mk5, phars golf 4, passat r36, aria golf 5, jetta mk6, r skladu tiguan, golf 7 r skladu megla, plošča tiguan r line, vw gti mk7 dodatki.