Za Čast V9 5.7 Palčni LCD Zaslon Črno Belo Zlato Modra Št Dead Pixel Skupščine Pantalla Za Čast 8 Pro LCD-Zaslon

€30.51

-Zakaj izbrati nas? -1.Stabilna Kakovost: stabilna kakovost in nizke napako stopnja LCD-zasloni se lahko zagotovi s pomočjo originalne LCD-plošča,OCA(Optično Jasno, Lepilo), uvožene iz Japonske in hladnim stiskanjem tehnologije 2.Hitro Dostave: 3-5 dni,od vrat do vrat,hitro in varno 3.Varnost plačil:različne načine plačila,naše jamstvo brez tveganja strank'found bi močnejši naše zaupanje, medsebojno 4.Močno Package: varne in Močne pakiranje da bi se izognili zdrobljen med dostava in prinašajo odlično proizvodov za roko 5.Več Test:.Tovarniško QC b.Skladišče QC c.Pred odpremo QC 100% delajo dobro,kakovosti AAA 6.Garancija: prevzemamo odgovornost za vse težave s kakovostjo, ne pa človek, škoda za 18 mesecev

Obvestilo:

1.Prosimo, preverite videz zaslona in test zaslona, preden namestite majhne pribor.Recommened Testiranje korak: a.Test barvni zaslon b.Test občutljivost na Dotik c.Test tipkovnico 2.Po končni test in dobro delo, namestite pribor na zaslonu 3.Odstranite anti-statični film 4.Ne pritiskajte 4 robove zaslona, da se bo zlahka poškodujejo ,prosimo, namestite nežno in previdno. 5. Prepričajte se, da vsak vijak je nameščen nazaj v prvotni položaj. 6. Prosimo, bodite previdni, da namestite zaslon, ker je krhka izdelka.Priporočamo vam, da bi našli strokovnjaka za namestitev če nimate zaupanja, da to storite tudi.Če vaš telefon ima težave po namestitvi, kot se ne morejo obrniti na, dotik problem, home gumb ne deluje, utripa, črte na zaslonu, itd., prosimo, sledite spodnjim korakom: 1. Znova namestiti vse flex kabli in preverite vse flex kabel je v dobrem stanju. 2. Znova zaženite telefon, Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nam sporočite,,, bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Najlepša hvala za vašo podporo. 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic, s sliko bodo cenili!!!!! 2. To je potrebno in pomembno, da posnamete videoposnetek, ko boste vsebina paketa, in to bo veljavno dokazilo, ko ste prejeli poškodovan lcd.Če ne morete zagotoviti video, nismo mogli verjeti, da je poškodovan v tranzitu, in mi ne bo odgovoren za kakršnokoli škodo primerih. 3.Tam je majhen pečat na hrbtno stran LCD, prosimo, ne izbrišite ga, če je bil izbrisan , ne bomo priznali izdelka , in ni nobenega jamstva več. 4.Če imate kakršna koli vprašanja ali težave morali rešiti, prosimo, obrnite na prodajalca prvi.

Različica DUK-AL20, DUK-L09Kakovost Visoko izvodDostava AliExpress Standardne Dostave, AliExpress Premium Dostave, DHL...Poreklo CN(Izvora)QC Test Strogo Pred Ladjo IzZaslon > 3"material TFTGarancija 18 MesecevZdružljiv Blagovne Znamke HuaweiŠtevilka Modela Za Čast V9 / Čast 8 Pro LCD ZaslonPostavka Stanje novaZdružljiv Huawei Model Čast V9Čas dostave 1~2 Dni Po Plačilu PotrdiBarve Črna, Bela, Zlata, ModraCertificiranje CEZaslon Na Dotik Tip Kapacitivni ZaslonUporaba mobilni telefonVELIKOST 5.7 Inch/ 5.7''LCD Kit da,Ločljivost Zaslona 2560x1440Blagovna Znamka TIMEWAYVrsta LCD & Zaslon na Dotik, RačunalnikePaket Zaščito Embalaža

Oznake: prikaz čast 8x original, čast 8 x max zaslon, lcd zaslon slikovnih pik 3, google pixel 3 lcd, jastog telefon, gsm moč, prikaz originale čast 8, prikaz čast, zaslon za čast 8 pro, gt n8000.