Začasni Tattoo Nalepke Cvet Črne Vrtnice Peony Skice Tatoo Modelov Roko Tattoo Seksi Body Art Velika Velika Ponaredek Tattoo Nalepke

Tip: Začasni Tattoo Velikost: 21 cm*10 cm Slog: Roko,Rokav tatoo Količina: 1pc Vsebina Paketa: 1*Začasni Tattoo Nalepka Značilnosti: 1.Lahko uporabite v kožo, kovine, keramika, steklo površino. 2.Tiskani oblikovani vzorci, barve svetlo in izgleda kot pravi tattoo. 3.Zelo dobra izbira kot začasni tatu, telo, ličila, in tudi, da lahko pokrov brazgotine na telesu. 4.Enostavno obrabe in enostavno čiščenje.

Oznake: tatoo začasno nepremočljiva, black rose tattoo, Tatoo, 3d tatoo, čipke rose, ponaredek tatoo, ponaredek rose tattoo, tatoo začasno ženske, čipke rose tattoo, tattoo, nepremočljiva.