1 polje samolepilne Nalepke Scrapbooking 3D Cartoon DIY Igrača Za Dekleta, Otroci Album 3D Nalepke Princesa Igrače Otroci Darila

1. Modno oblikovanje,100% Čisto Nov,visoko kakovost!

2. Material: Papir

3. Velikost: 4.4*4.4 cm

4. Paket Vključuje: 45PCS nalepke Igrača

5. Značilnost: VISOKO KAKOVOSTI: Ta sklop nalepke so narejene iz visoko kakovostnega papirja.Te nalepke so idealne za cerkve, šole, vrtca, poletne tabore, in drugih priložnostih.VELIKA ZA POŠILJANJE: Nalepke z lahkoto prilegajo na pošto, da pečat ovojnice

Opozorilo : Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let,

1. Da si zadovoljen in srečen je naša naloga, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

2. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate neposredno PRED pustite nevtralne ali negativne povratne informacije.Prosim, ne odprete spora.

3. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

1.Večina naših izdelkov je brezplačno dostavo.Del oddaljeni državi morali plačati majhen znesek poštnine

2.Mi bomo poslali postavke v 3 delovnih dneh po plačilu, je končan.

3. Če ste naročilo manj kot 5 evrov, bomo poslali paket, ki jih na Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus.to je lahko le spremljali na kitajskem, če želite skladbo, ga prosimo, izberite China Post Aair Pošte.

4. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov.

5. Če nekatere težave, vzrok vaš paket odlašanja nas kontaktirajte za podaljšanje dobavnega roka za vas, namesto da odprete spora.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

1. Če želite kupiti veliko količino o moj izdelek.Obrnite se na nas,poskrbeli bomo najboljšo ceno za vas.

2. Če vam dropshipping.Prosimo, uporabite svoje podatke o strankah in naslov, kraj, da.

funkcija 2 NalepkeVišina 1.1 cmTeža 50gFunkcija 8 Nalepke za Dekle, FantŠtevilka Modela NalepkeFunkcija 5 Cartoon Princeso DIY IgračeFunkcija 9 Darilo Za Rojstni DanFunkcija 4 Srčkan Živali, Učenci, UčiteljiGarancija NoBlagovna Znamka JIMITUŠirina 4.4cmDolžina 4.4cmFunkcija 7 Živali Scrapbooking Nalepkefunkcija 3 Motivacijske NalepkeFunkcija 6 DIY igračefunkcija 1 Nagrada NalepkeZnačilnosti LuštnaPremer 4.4 cm

Oznake: plovila, nalepke, risanka, kitara nalepke risanka, dekor nalepka, krog nalepke risanka, 3d, nastavek nalepke risanka, 200 mat, 3d stenske nalepke, 3d vinil, got7 nalepke risanka.