Lepe Risanke Doraemon Igrača Ohišje za Samsung Galaxy Note 10 8 9 S6 S7 Rob S8 S9 S10 S20 Plus Ultra Lite Mehko Držalo za Pokrov&Vrvica za opaljivanje tega

Pls izberejo, kateri modeli, ki vam je všeč,sprejemamo tudi mix,hvala

Značilnosti:

1. 100% Čisto Nov primerih.

2. Izdelan iz Visoko kakovostnih pu usnje

3. Modni dizajn, enostavno, da dajo na in preprost za vzlet.

4. 100% Popolnoma prilega obliki.

5. Zaščitite iz prahu, praskanje

Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3.Sprejemamo ne dropshipping,pls pustite navzdol vaše stranke, naslov,vam bomo poslali na parceli jih brez kakršnih koli informacij o nas,hvala vam!

4. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno to traja 7-20 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

5. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

6. Ko je čas gredo,vendar se še vedno ne dobite parceli,pls zaprosi za podaljšanje dobavnega roka,hvala vam!

Politika Vračanja

Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.

Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.

To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

Povratne informacije

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko ste jih dobili.

2. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.

3. Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije.

Hvala za vaš čas!Dobrodošli spet obiščite!

Poreklo CN(Izvora)Kakovost Visoke Kakovosti+++Model 10 Za Samsung Galaxy J2 Prime Primeru Zajema VrečkoModel 49 za Samsung GALAXY A20/A30 Primeru Zajema VrečkoModel 38 za Samsung GALAXY S6 Rob Primeru Zajema VrečkoModel 20 Za Samsung Galaxy J7 2016 J710 Primeru Zajema VrečkoModel 40 za Samsung GALAXY S7 Rob Primeru Zajema VrečkoModel 13 za Samsung GALAXY J4 Primeru Zajema VrečkoModel 24 za Samsung GALAXY Note 10 Primeru Zajema VrečkoModel 46 Za Samsung Galaxy A10 Primeru Zajema VrečkoModel 37 za Samsung GALAXY S6 Primeru Zajema VrečkoModel 12 za Samsung GALAXY J3 2017 Euro J330 Primeru Zajema Vrečkomaterial Mehke SilikonskeModel 32 Za Samsung Galaxy S10 lite Primeru Zajema VrečkoModel 17 Za Samsung Galaxy J5 Prime Primeru Zajema VrečkoModel 39 za Samsung GALAXY S7 Primeru Zajema VrečkoModel 19 za Samsung GALAXY J6 PLUS Primeru Zajema VrečkoModel 7 Za Samsung Galaxy A8 2018 Primeru Zajema VrečkoBlagovna Znamka JXCHENGpadec ladijskega prometa podporaModel 52 za Samsung GALAXY A50/A30S Primeru Zajema VrečkoModel 42 za Samsung GALAXY S8 plus Primeru Zajema VrečkoModel 27 za Samsung GALAXY Note 8 Primeru Zajema VrečkoModel 26 za Samsung GALAXY note 10plus Primeru Zajema VrečkoModel 60 za Samsung GALAXY M30 Primeru Zajema VrečkoModel 47 za Samsung GALAXY A10e/A20e Primeru Zajema VrečkoZdružljiv Samsung Model Galaxy Note 10 LiteModel 44 za Samsung GALAXY S9 plus Primeru Zajema VrečkoZdružljiv Blagovne Znamke SamsungModel 8 za Samsung GALAXY A8 PLUS Primeru Zajema VrečkoModel 55 za Samsung Galaxy A71 primeru zajema vrečkoModel 41 Za Samsung Galaxy S8 Primeru Zajema VrečkoModel 28 za Samsung GALAXY Note 9 Primeru Zajema VrečkoModel 29 Za Samsung Galaxy S10 Primeru Zajema VrečkoModel 33 Za Samsung Galaxy S10 PLUS Primeru Zajema VrečkoModel 25 za Samsung GALAXY Note 10lite Primeru Zajema VrečkoModel 9 Za Samsung Galaxy A9 2018 Primeru Zajema VrečkoTeža 20gModel 35 za Samsung GALAXY S20 plus Primeru Zajema VrečkoModel 50 za Samsung GALAXY A20S Primeru Zajema VrečkoSlog Moda, Lepe, Mehke, Udobne, Bling, Lepa, 3D, RisankaModel 54 Za Samsung Galaxy A70 Primeru Zajema VrečkoModel 43 Za Samsung Galaxy S9 Primeru Zajema VrečkoDesign NavadenVrsta Pol zavit PrimeruModel 57 za Samsung GALAXY A90 5G Primeru Zajema VrečkoModel 16 Za Samsung Galaxy J5 2017 EURO J530 Primeru Zajema VrečkoModel 6 za Samsung GALAXY A7 2018/A750 Primeru Zajema VrečkoModel 59 za Samsung GALAXY M20 Primeru Zajema VrečkoModel 18 Za Samsung Galaxy J6 2018 Primeru Zajema VrečkoModel 31 Za Samsung Galaxy S10 lite Primeru Zajema Vrečko3 ključne besede Moda Laser Daisy Cvetlični Express Obliki Telefon Primeru mehko TPU PokrovModel 22 Za Samsung Galaxy J7 Prime Primeru Zajema VrečkoModel 48 za Samsung GALAXY A10S Primeru Zajema VrečkoZnačilnosti Luštna 3D Cartoon Doraemon Igrača Primeru Mehko TPU Pokrov ležišča z Vrvica za opaljivanje tegaModel 5 Za Samsung Galaxy A6 PLUS 2018 primeru zajema vrečkoKljučne besede 1 Telefon Primeru zajema vrečko coque capa fundas lupiniModel 34 za Samsung GALAXY S20 Primeru Zajema VrečkoSlogi Luštna 3D Cartoon Doraemon Igrača Primeru Mehko TPU Imetnik Model 4Model 21 za Samsung GALAXY J7 2017 Euro J730 Primeru Zajema VrečkoModel 58 za Samsung GALAXY A91 Primeru Zajema VrečkoModel 15 Za Samsung Galaxy J5 2016 J510 Primeru Zajema VrečkoModel 45 za Samsung GALAXY A01 Primeru Zajema VrečkoKljučne besede 2 Božič Novo Leto Zahvalni dan noč Čarovnic Valentinovo Darilo PrisotenModel 30 za Samsung GALAXY S10 5G Primeru Zajema VrečkoModel 14 za Samsung GALAXY J4 PLUS Primeru Zajema VrečkoModel 23 Za Samsung Galaxy J8 2018 Primeru Zajema VrečkoModel 11 za Samsung GALAXY J3 2015/2016 Primeru Zajema VrečkoModel 53 za Samsung Galaxy A51 primeru zajema vrečkoModel 51 Za Samsung Galaxy A40 Primeru Zajema VrečkoModel 36 za Samsung GALAXY S20 ultra Primeru Zajema VrečkoModel 56 za Samsung GALAXY A81 Primeru Zajema Vrečko

Oznake: samaung s20 fe primeru, samsong s20 fe, doraemon plišastih, coque samsung galaxy a51 primeru, galaxy note 9 rastlin primeru, samsung galaxi a20e primeru, coque samsung a20e primeru, samsung galxy a21s primeru, coqua samsung a51, mobile samsung m31s.

Tinkaabellboo2 2021-01-30

Same as in the photo

Scheissbach 2021-01-25

Same as the pretty description