Mehko Nepremočljiva Moške, Potovalne Torbe Nosijo Na Velike Zmogljivosti Duffle Vodo-nepropustno Vrečke Ročno Prtljago Vikend Torba Za Ženske

Mehko Nepremočljiva Moške, Potovalne Torbe Nosijo Na Velike Zmogljivosti Duffle Vodo-nepropustno Vrečke Ročno Prtljago Vikend Torba Za Moške 100% popolnoma Nova In Visoke Kakovosti

Material:Platno

Postavka ŠT.: 469263-469267

Velikost:Dolžina, širina in višina so približno 58*25*30cm in napaka je približno 1 cm.

Konverzije:1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 cm

Topel Nasvet :Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

Postavka Ukrep z roko, da bi se lahko 1cm različnih,svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno.

Plačilo

1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila je treba opraviti s v 3 dneh.

DOSTAVA

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

VRNITEV&VRAČILO

1. Pišite nam, če ne boste prejeli, vaš paket presegla 45 delovnih dni izključuje vikendi in prazniki.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

2. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki

GARANCIJA

1. 12 mesecev Proizvajalec'slimited Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovane in zlorabiti po prejemu).Dodatki pridejo s 3 mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike na naročanje na aliexppress!

POVRATNE informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: polnjenje htc desire sv, čare yoda srebro 925, chevy radijsko povezavo, primer usb 30 hdd acasis, colored med heel pumps, ohišje samsung 71 tiktok, celular asus rog igralec, colored mushrooms pegs, bolgarija zastave nalepke.