Moda PU Usnje Crossbody Torbe Za Ženske do leta 2020 Majhnih Trdnih Barve Razrezana Ramenski Preprosto Vrečko Damo Prsih Torbice bolsos

VELIKOST:

(Širina)26 cm * (Višina)14 cm * (Debelina)6 cm Ramenski Pas Dolžina:100 m Opomba: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palčni , Zaradi različnih ba tches, vreča je linijskih se lahko razlikujejo.Modni oblikovalec in dobra cena, prosimo, bodite prepričani nakup. ( Vse fotografije so dejanske slike.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona, manjše barvne razlike morda obstajajo.Hvala za razumevanje. )

Oznake: jaslice odbijača, torba nepremočljiva ženske, najlon tote, vrečko elsa, nahrbtnik medicinska sestra, bronzer obraz v prahu, giovanna milano, zobozdravnik čevelj, candy nalepke za nohte, lokomotiva ramo torba.