Visoka Kakovost Tednik 7 Dni Pill Box za Shranjevanje Organizator Posodo 7 mrežo Plastičnih Prenosni Mini Zaprti Medicine Polje Razdelilniki Primeru

Značilnost: To pomaga slediti zdravil, ki jih jemljete v različnih trenutkih dneva.Lahko vidite vaše tablete in tablete z lahkoto v ta tabletke polje.Te Tabletke Polje je veliko idealen za Dnevno ali Počitnice uporabo.Primeren za starejše in otroke, da se spomnite pozabite vzeti zdravilo Specifikacija: Pogoj:100%čisto nov Tip: 7 Dni Tedensko Tablete Škatla Material: PP Količina: 1 Računalnik Opomba: Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso enako umerjeni

Oznake: tabletke plastike, za shranjevanje, polje za, polje primeru plastike, polje komplet, velik škatla, plastična, polje medic, polje storag, tabletke, polje tabletke.