2 kosov m-16 mm nastavljiva stekla držalo za steklo pritrdilni nosilec

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Prilagajanje vijak za najbolj vgrajeno steklo.

Primerno za Maks. 16 mm debelo steklo.

V kopalnici in kuhinji, da imajo steklo vrh, steklene police, itd.nameščen

Ime Izdelka: Steklo Imetnika,

Material: kovina

Fit steklo palice: 3-16 mm

Velikost: 3.9 * 4.9 * 2 cm

Glavna barva: Srebrna ton, Črna

Neto teža: 75 g

Vsebina Paketa:

2 kos x stekla imetnik Več Namestite Deli

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dragi prijatelji,hvala vam za izbiro naših izdelkov

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračilo bo nazaj na vaš račun v roku 7 -10 dni po www.drustvo-dop-cerklje.si.

O Ladijski

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

★ Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime in desno telefonsko številko.To je zelo pomembno!!!

Dropship in Distribucija

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O povratne informacije

★ Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, iskreno upam, da nam lahko 5 zvezdic.

Poreklo CN(Izvora)Certificiranje NOBENStruktura Vrtljivo SponkoStandard ali Nestandardno STANDARDmaterial cinkove ZlitineŠtevilka Modela stekla imetnik Več Namestite Deli

Oznake: avto steklo nosilec, bar objemka, objemka cevi, ferrule sanitarne, verige stekla, 24 mm objemka, stekleni trak, avto nosilec sunglass, imetnik sunglass, objemka lesenih predmetov.