Cameron Kitajsko Sony LIS1553 LIS1553(SY6) Baterija za Sony MDR-XB950N1 WH-CH700N SRS-WS1 1000mAh

Dostava Navodila: 1. Kitajska pošiljko podpira globalno dostave~ 2.U.S.pošiljke lahko samo podporo ZDA+Kanada prevoza~

Številka Dela:

Sony

LIS1553

LIS1553(SY6)

Fit Model: Sony MDR-XB950N1 WH-CH700N SRS-WS1

Cameron Kitajsko profil podjetja:

Pogoji & Pogoji

Plačilo

1.Sprejmemo samo Alipay in Paypal plačilo, Alipay in Paypal lahko tudi podporo plačilo s kreditno kartico. 2. Skupni znesek vsaka postavka ne vključuje DDV in brez DDV račun, lahko ponudi.A mi lahko dobavi predračunu, če jih potrebujete.Dostava Politike Enega: Baterija Center ponuja BREZPLAČNO USPS DOSTAVA na vseh domačih naročil.Dve: Vse naloge, ki traja 48 ur (Pon-Pet) za proces, preden se pošiljajo.V večini primerov je naročilo odpremljeno v isti delovni dan, ko oddate naročilo.Ta Čas Obdelave je popolnoma ločen od Dostava Časa, zato, da oceni, Čas Dostave, prosimo, poskusite naslednje: Čas Obdelave + Dostava Čas = Čas Dostave.Prosimo, upoštevajte, da v Času Dostave ne pomenijo vikendi in ZDA državnih praznikov.Politiki vračila sprejemamo vrniti .V 30 dneh po prejemu izdelkov, se lahko odločite za vrnitev proizvoda(ov) za celotno vračilo, menjava ali zamenjavo.Obljubljamo 1. Visoka zmogljivost--- - - Visoke zmogljivosti obtočil funkcija, odlično zamenjavo originalne baterije. 2. Varnost zaščita---Več-brezplačno, nad-odvajanje, več toplote, več-current & kratkostična zaščita. 3.Za izbiro pravega baterije---Prosimo, poskrbite, da izberete pravo baterijo ,ki je združljiva z vašo izvirnega izdelka. 4.Cameron Kitajsko se je zavezala v proizvodnjo visoko kakovost in trajnost baterije več kot 10 let. 5.Smo baterijo manufactuer, ki je dobro znana v Evropi,ZDA,Rusiji,na Kitajskem in po svetu. 6.Vsi naši izdelki so v skladu z ISO9001, RoHS & CE kakovosti certificiran standard. 7.Hitrost dostave,dobre storitve, je vaša najboljša izbira. 8.Več Kot 40000 Modele Baterij, Ki Bodo. 9.Smo baterijo supermarket,zagotavljajo več kot 40000 tip baterije. 10.Lahko enostavno, da bi našli vse, kar potrebujete v Cameron Kitajsko. 11.Prosimo, poskrbite, da izberete pravo baterijo,ki je združljiva z vašo izvirnega izdelka .Če niste prepričani, se, prosimo, pošljite e-pošto na nas s svojo baterijo, podatke ali slike, vam bomo strokovne predloge. 12.Potrebujete dodatno baterijo!Lahko nas kontaktirate ~~(*^▽^*)~~ Povratne informacije, ki Smo si prizadevajo zagotoviti najboljše izdelke in storitve.Vaše pozitivne povratne informacije 5 zvezdic DSR nam pomagajo narediti bolje.Če ničesar o transakciji ni izpolnil pričakovanj, prosimo, OBRNITE na NAS in nam da priložnost, da bi stvari.Vedno smo tukaj, da vam pomaga.

Baterija Rok uporabnosti 365 danJamstvo prodajalca Odgovarjanje na e-pošto v 24 urahVrsta Izdelka BaterijaZamenjava Baterije da,VELIKOST 47.56 x 32.20 x 6.40mmBaterija Število 1Nazivna Zmogljivost 1000mAh / 3.70 WhCertificiranje CEPoreklo CN(Izvora)Snop Snop 1certificirana ISO9001, RoHS in CEVrsta Li-polymerŠTEVILKA DELA Za Sony LIS1553 LIS1553(SY6)Blagovna Znamka Cameron KitajskoNapetost 3.70VŠtevilka Modela Za Sony MDR-XB950N1 WH-CH700N SRS-WS1Nastavite Vrsto Samo Baterije

Oznake: mdr v6, sony baterija np fw80, polnilnik sony np fw50, 7506 mdr, lutke np fw50, uho pad sony, blazinic za slušalke sony mdr, sony np fm50, mdr xb950bt, 7506 sony.