Primerni za Honda City 2016 2017 Avto Gume Težka Univerzalno Nepremočljiva Boot Linijskih Zadnji Sedež Nazaj Zaščitnik preproge, odeje

Primerni za Honda City 2014 2015 2016 2017 Avto Gume Težka Univerzalno Nepremočljiva Boot Linijskih Zadnji Sedež Nazaj Zaščitnik preproge, odeje

Hi, če bi, prosim, pustite sporočilo, da nam poveste:

Na primer : za Audi / a4 b7 / 2015 , prtljažniku avtomobila, kot je ta fotografija

Zagotavljanje teh podatkov, smo lahko hitro potrditev modela in oblike, hitra dostava, da bi se izognili napačni izdelki!

Honda Model MestoPredpražnike Tip Mat GumePostavka Vrsta Preproge & PreprogePostavka Dolžina According to car modelZa Honda 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017Postavka Premer According to car modelIme Modela Prtljažnik Tovora Preproge & Talne PreprogeZa Vozila Znamke/Modela HondaElement Teža About 3 kgPostavka Višina According to car modelPosebne Funkcije Vse vremenske,Nepremočljiva, po Meri fitElement Širina According to car modelVrsta Materiala GumeTla Trunk preproge Tip avto assessoires, avtomobilski prtljažnik preproge,avto predpražnikeBlagovna Znamka NoEnName_NullPolnilo Sintetičnih Vlaken

Oznake: robovi honda mesto 2019, honda accord trunk pladenj, honda accord linijske, honda accord, ssf prtljažnik, nadzor honda mesto 2018, model honda mesto 2017, nalepke honda mesto 2017, lego city 2021, preproga honda.